Sa radošću vas obaveštavamo da je počela prodaja ulaznica za novu 2016/2017. sezonu u Zvezdara teatru!

Nova pozorišna sezona otvara se 8. oktobra premijerom komedije Pasivno pušenje, Nebojše Romčevića, u režiji Egona Savina.

Foto Zvezdara teatar
Foto Nikola Vukelić

U predstavi igraju Radoslav Milenković, Marko Baćović, Mladen Andrejević i Aleksandar Đurica.

Glumci Voja Brajović i Sergej Trifunović proslaviće 50. izlazak pred publiku, u predstavi Voz.

Pozorište će ugostiti predstavu Julije Cezar, V. Šekspira, u režiji Kokana Mladenovića, sa glumačkom postavkom u kojoj su Sergej Trifunović, Saša Torlaković, Branislav Trifunović, Jelena Minić, Marko Marković i Irena Popović.

Tokom leta pozorište je radilo na unapređenju prodaje karata preko interneta. Od ove sezone omogućeno je ostvarivanje popusta prilikom onlajn kupovine.

Inače, škole i đaci, studenti, penzioneri i vlasnici Lajf plus kartica imaju popust od 30% na kupovinu ulaznica. Ostale pogodnosti prilikom kupovine, kao i način na koji ih možete ostvariti potražite na sajtu pozorišta.

Repertoar za oktobar pogledajte OVDE.

Zvezdara teatar je tokom leta radio na kreiranju i implementaciji virtuelne šetnje kroz pozorište kojoj se pristupa preko sajta pozorišta, Facebook strane ili jednostavnim traženjem imena pozorišta u Google pretraživaču.

Prošetajte se kroz pozorište, obiđite scene, gledalište, foaje i zavirite u delove pozorišta koje publika nema priliku da vidi. U Zvezdara teatar možete da uđete u bilo koje doba dana i noći, za ovaj ulazak vam nije potrebna ulaznica!

Pogledajte unutra (See Inside) je Google platforma koja predstavlja korak dalje kada su mape i već poznati Google Street View u pitanju, pružajući mogućnost posetiocima da pogledaju unutrašnji prostor institucije. Tokom virtuelne šetnje naići ćete i na zanimljive fotografije, kao i linkove pomoću kojih možete pristupiti sajtu pozorišta i onlajn se informisati o predstavi, odabrati mesto i kupiti ulaznice.

Ako želite da pogledate unutra to možete učiniti putem uređaja, kao što su kompjuteri, tableti, pametni telefoni, a posebno je zanimljiva opcija 360 stepeni pomoću koje je možete doživeti atmosferu pozorišta kretanjem i okretanjem prenosivog uređaja poput tableta ili pametnog telefona.

Sve je spremno, nedostaje nam samo publika da bi magija mogla da počne!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.