Sa radošću vas obaveštavamo da je počela prodaja ulaznica za novu 2016/2017. sezonu u Zvezdara teatru!

Nova pozorišna sezona otvara se 8. oktobra premijerom komedije Pasivno pušenje, Nebojše Romčevića, u režiji Egona Savina.

Foto Zvezdara teatar
Foto Nikola Vukelić

U predstavi igraju Radoslav Milenković, Marko Baćović, Mladen Andrejević i Aleksandar Đurica.

Glumci Voja Brajović i Sergej Trifunović proslaviće 50. izlazak pred publiku, u predstavi Voz.

Pozorište će ugostiti predstavu Julije Cezar, V. Šekspira, u režiji Kokana Mladenovića, sa glumačkom postavkom u kojoj su Sergej Trifunović, Saša Torlaković, Branislav Trifunović, Jelena Minić, Marko Marković i Irena Popović.

Tokom leta pozorište je radilo na unapređenju prodaje karata preko interneta. Od ove sezone omogućeno je ostvarivanje popusta prilikom onlajn kupovine.

Inače, škole i đaci, studenti, penzioneri i vlasnici Lajf plus kartica imaju popust od 30% na kupovinu ulaznica. Ostale pogodnosti prilikom kupovine, kao i način na koji ih možete ostvariti potražite na sajtu pozorišta.

Repertoar za oktobar pogledajte OVDE.

Zvezdara teatar je tokom leta radio na kreiranju i implementaciji virtuelne šetnje kroz pozorište kojoj se pristupa preko sajta pozorišta, Facebook strane ili jednostavnim traženjem imena pozorišta u Google pretraživaču.

Prošetajte se kroz pozorište, obiđite scene, gledalište, foaje i zavirite u delove pozorišta koje publika nema priliku da vidi. U Zvezdara teatar možete da uđete u bilo koje doba dana i noći, za ovaj ulazak vam nije potrebna ulaznica!

Pogledajte unutra (See Inside) je Google platforma koja predstavlja korak dalje kada su mape i već poznati Google Street View u pitanju, pružajući mogućnost posetiocima da pogledaju unutrašnji prostor institucije. Tokom virtuelne šetnje naići ćete i na zanimljive fotografije, kao i linkove pomoću kojih možete pristupiti sajtu pozorišta i onlajn se informisati o predstavi, odabrati mesto i kupiti ulaznice.

Ako želite da pogledate unutra to možete učiniti putem uređaja, kao što su kompjuteri, tableti, pametni telefoni, a posebno je zanimljiva opcija 360 stepeni pomoću koje je možete doživeti atmosferu pozorišta kretanjem i okretanjem prenosivog uređaja poput tableta ili pametnog telefona.

Sve je spremno, nedostaje nam samo publika da bi magija mogla da počne!