Da li izlazite sa muškarcem koji vas izluđuje, ali ne na dobar način?

Evo kako da dokučite da li je osoba sa kojom izlazite pogrešna – i pobegnete na vreme. Svakome od nas može da se dogodi da se pre ili kasnije susretne sa psihopatom, a nažalost se i u njega zaljubi i tako upadnete u odnos koji potom lako da postaje oblik opsesije.

Odmah da razjasnimo – nisu to neki čudaci koji odrpani lutaju ulicama bez cilja, zbog kojih kad ih sretnemo na ulici, prelazimo na drugu stranu. Ne, nikako! To su vrlo uglađena i fina gospoda. Najčešće izuzetno šarmantna, sa besprekornim manirima i dobrim obrazovanjem. Dok ne upadneš u njihovu mrežu. A onda pokažu svoje pravo psihopatsko lice. To što je njihovo ponašanje i model partnerskih odnosa poremećen, to je odraz mnogo dubljih priholoških problema, koji uvek datiraju iz najranijeg detinjstva i odnosa sa roditeljima, a ne onoga što svi mi nazivamo ludilom u kolokvijalnom smislu. To su vrlo prepredeni predatori, ptice-grabljivice, pasivno-agresivnog ponašanja, koje nagoni drugu osobu u kontaktu sa njima do ludila.

Pročitajte i ovo: Afrodita, boginja ljubavi u ženi – kako otkriti pun spektar svoje ženstvenosti

Photo by Leslie Jones on Unsplash

Stoga, budite oprezni jer vas takav odnos i takve osobe mogu dovesti na ivicu pravog nervnog sloma. Ovim putem želimo da vas upoznamo sa signalima koji mogu da vam pomognu da lakše prepoznate takve osobe i shvatite da nije do vas i do toga da nešto što nije u redu sa vama, već da samo izlazite sa pogrešnom osobom.

Pročitajte i ovo: Kako da popravimo narušeni odnos

Važno je da budete svesni toga i pobegnete što je pre moguće.

Ako ne odgovorite kada vas pozove telefonom, to neće uraditi ni on kada mu uzvratite poziv.

Oni su ti koji traže vaš broj telefona, traže vas i traže vas, ali samo dok se vi ne primite. Ako počnete vi njega da tražite, odgovoriće vam u par reči ili vam neće odgovoriti uopšte, tako da ćete na kraju sludeti sami sebe i dovesti do toga da dobijete nagradu za najveći broj poruka poslatih u prazninu, na koje niko nikad nije odgovorio.

Pročitajte i ovo: Oslobodite se emocionalnih manipulatora

Poruka poslata onima koji je ignorišu ima precizan zvuk, onaj zvuk koji odjekuje gromko i zvonko – neuspeha.

Preporučujemo vam da radije preusmerite svoju pažnju na one koji žele da dobiju vaše poruke i mogu da vam odgovore.

Photo by Shwa Hall on Unsplash

Trudi se na čudan način

On ne prilazi na normalan ili tih način, reaguje nesrazmerno, recimo, ako ga otkačite jer ste umorni i odlučite da se ne javite na telefon, da bi vas kaznio.

Pročitajte i ovo: Da li je zavisnost odgovor na traumu? Najviše nas boli ono što nismo mogli da promenimo!

Poziva vas da izađete porukama sa svim velikim slovima, koje izgledaju pre kao pretnje, nego kao pozivnica. Možete slučajno naići na njega u baru odakle ste, gle čuda, postavili story, a kad se sretnete tamo, ne razgovara sa vama.

Pročitajte i ovo: Tek kad prođeš proces raspadanje ega, možeš da doživiš ljubav

Ukratko, više od udvaranja, to je vrsta anksioznog napada na vaš zdrav razum.

Photo by Parker Whitson on Unsplash

Nemoguće ga je razumeti!

Nikada ne shvataš da li se šali ili je ozbiljan, ali čak ni ne shvataš šta ti zapravo piše.

Pročitajte i ovo: Na kakve muškarce su slabe jake žene?!

Svaki put kada ti pošalje poruku, nisi baš sigurna da li te zadirkuje ili vređa, a takođe se pitaš zašto je baš tebe izabrao da na tebi iskali svoj gnev prema ženskom rodu i nikada, nikada ne znate šta da odgovorite i da li uopšte da odgovorite.

Pročitajte i ovo: Tajna seksualne želje u dugim vezama

U većini slučajeva, usred razgovora odluta pogledom i ne odgovora.

Photo by Matheus Ferrero on Unsplash

Budi najgore u vama!

On je u stanju da izvuče najgore iz vas i što je najgore, on to želi da izvuče iz vas, zna na koji način da vas poremeti i izvuče iz božanske milosti, pronađe taj ključ i pritiska ga dok ne dobije vašu najgoru reakciju, a zatim vas mirno pogleda i kaže da je on veoma smiren i ne razume tačno zašto se toliko uzbuđujete. Dovodi vas u situaciju da rizikujete da završite u zatvoru zbog ubistva.

Pročitajte i ovo: Venčanje definitivno menja vaš partnerski odnos – kako i zašto

Dovodi te u situaciju da se osećaš loše!

Poseduje umeće okretanja omleta, obrtanja igrice, čini da se osećaš kao da nešto nije u redu sa tobom, da sve što radiš je pogrešno, neprikladno.

Pročitajte i ovo: Pouzdani znaci koji govore da mu se sviđate

Ti si ta koja nema smisla za humor, ti si ta koja njega progoni i napada, čak i ako on odgovara samo sa da ili ne, ti si ta koja preteruje i koja je u predmenstrualnom ciklusu.

Pročitajte i ovo: Put od erotskog promiskuiteta do zdrave veze

Promenite broj telefona i trčite kao da bežite iz pakla ili ćete stvarno poludeti i završiti u ludnici jer ne možete da pratite njegove konstantne promene raspoloženja i zamene teza.

Pročitajte i ovo: Veliki Getsbi ljubav ili beg u tragičnu ljubav

Znajte da niste vi ti koji ne razumete stvari, on je taj koji ih okreće naopako, prema svojoj volji.

Photo by Vitor Pinto on Unsplash

To je uznemirujuće!

Toliko da ne znate zašto ste uopšte odlučili da izlazite sa njim. Uvek vas gleda na čudan način i nikada ne shvatate šta mu je na umu. Kaže da je stidljiv, ali uvek želi da bude u centru pažnje i uvek čini da mu se prijatelji osećaju neprijatno, samo da bi on izgledao zanimljivo i boljim od njih.

Pročitajte i ovo: Kako da povećate svoj seksualni apetit

Osim toga, ništa od onoga što radi ne izgleda prirodno, ali sve izgleda neverovatno konstruisano.

Pročitajte i ovo: Mitovi i predrasude o ženskom orgazmu

Čudno se ponaša na društvenim mrežama!

Ne prati vas, ali zna napamet sve  što se dešava na vašem instagram profilu. Nikad vam ništa ne lajkuje. Šalje vam poruke koje obriše čim ih pogledate. Pogleda sve vaše storyje čim ih objavite.

Photo by Dani Vivanco on Unsplash

Osim toga, obično sve hejtuje, mrzi sve i svakoga i objavljuje samo postove u kojima vređa i omalovažava stvari, ljude i događaje.

Pročitajte i ovo: Veliki Getsbi ljubav ili beg u tragičnu ljubav

Već ovo bi trebalo da vas nagoni da vrištite “upomoć, upomoć, upomoć!”.

Kaže da treba da nestane!

Ne samo da treba svoj prostor, on zaista treba da nestane u vazduhu, što opravdava činjenicom da svakome treba prostor za sebe i da je zdravo biti malo sam.

Pročitajte i ovo: Sudbina Petra Pana i njegovih izabranica I deo

Šteta što ga je nemoguće kontaktirati ili pronaći, čak ni CIA ne može da ga pronađe, a osim toga što znate kad nestane, niko ne može da zna kada će se vratiti.

Ali problem je što se uvek vraća.