Danas vas uvodimo u tajne svlačenja samo za njegove oči, poznatijeg kao striptiza!

Drugim rečima, načićemo vas kako da se svlačite kao striperka.

Jedna od najpopularnijih muških fantazija je da se svlačite samo za njegove oči, ali mnogo žena okleva da to čini. Razlog je jednostavan. Stvar samopouzdanja. Misle da će izgledati kao idiot. Opet taj prokleti osećaj – nisam dovoljno dobra.

Ali nema mesta strahu! Bar je ovo nešto što se može naučiti. Stoga smo za vas pripremili vodič za seksi svlačenje koji će vam pomoći da uz malo vežbanja izvodite striptiz samo za njegove oči kao profesionalka, u najboljem smislu te reči.

Za početak, sve što radite, radite polako i sa pažnjom! Budite prisutni u svakom koraku!

Pravilo broj jedan je najbitnije i apsolutno nedopustivo da ga prekršite. Odnosno, On. Dozvoljeno je da dodirujete svog partnera tokom izvođenja striptiza ali njemu nije dozvoljeno da dodiruje vas. U tome je jedna od krucijalnih draži. Ni ukama, ni usnama, ni jezikom, niti penisom. Može samo da vas guta očima i pusti mašti na volju!

Pravilo broj dva takođe ne sme da bude prekršeno! Sve vreme tokom predstave svlačenja treba da održavate kontakt očima sa svojim partnerom.

Neka svetla ostanu upaljena!

U striptizu je sve podređeno pokazivanju vašeg tela, a ne skrivanju, tako da je neophodno da svetlo sve vreme tokom performansa bude upaljeno. Može da bude malo prigušeno, atmosfere radi, taman toliko da produbi seksi osećaj u vama dok se svlačite, a vi ćete svojim umećem već to preneti energetski na svog partnera.

Zaista nije bitno da li izgledate kao supermodel ili ne (uostalom, ni one u prirodi ne izgledau kao na slikama, uvek imajte na umu!). Poenta je u tome kako se vi osećate dok to radite i energija koju emitujete. Nije potrebno da imate savršeno telo da biste izveli striptiz pred njim. Sve što je potrebno da imate je samopouzdanje i stav.

Pripremite svoje telo!

Da biste se bolje osećali tokom svlačenja i da bi celokupan utisak bio vizuelno atraktivniji, namažite svoje telo bebi uljem radi sjaja, ali ne preterujte da se ne pretvorite u pečenu ćurku. Možete dodati i malo tamnije bolje, lažnog tena na kožu celog tela. Tamnija boja kože uvek izgleda privlačnije, a i tanje. Sjaj za usne je obavezan. Rumenilo za obraze nanesite oko bradavica da biste ih naglasile, a time izgledale privlačnije.

Pripremite opremu za striptiz u vodu zavodljivog donjeg rublja!

Halteri, svilene čarape, seksi donje rublje i push-up brushalter su obavezni deo opreme. Tange su najpoželjnije za striptiz ali bilo koja varijanta, u kojoj dobro izgledate i koja vama prija da se u njoj osećate dobro i zavodljivo, dolazi u obzir.

Nemojte da brinete o urednosti!

Sad nije vreme za kontrolu! Odrecite je se!

Trebalo bi da tokom seksi svlačenja razbacujete svoju odeću razuzdano, bez obaziranja na to gde ona i kako pada. Sem ako ne padne na sveću, pa bukne požar. Ali ne u vama, već celoj kući. Toliko opreza nije na odmet. Jer dešava se. Zaustavljanje da biste ostavili suknju na ofingeru, pažljivo složili bluzu ili obesili žaket na vešalici iza vrata (nemojte da se smejete, dešavaju se početničke greške) uništiće atmosferu sasvim sigurno. Ostavite sve tamo gde je palo.

Sve vreme imajte na umu tri zlatna pravila striptiza – iskušenje, provokacija i slatko mučenje!

Tokom celog performansa svlačenja, paradirajte pred njim sve vreme, flertujte sa njim oči u oči, hodajte gore dole, zabacujte kosu, dirajte svoje telo požudno, kao što biste volele da ga on dodiruje. Budite njegova privatna plesačica. I kako reče, Džo Koker, za kraj ostavite samo šešir na sebi!

Tvoje ruke su njegove ruke!

Dodirujte sebe onako kako biste želeli da vas on dodiruje, na mestima gde biste volele da se nađu njegove ruke. Samo napred! Način na koji dodirujete sebe rasplamsava atmosferu striptiza i goni vas da nastavite dalje u pravcu u kom želite. Sve je do vas i vašeg osećaja koji bi trebalo da sledite. Ukoliko se osećate nežno i nevino, neka takvi budu i vaši pokreti. Ako vas požuda i strast ponesu, prepustite im se. Probudite divljakušu u sebi i pustite je da odigra svoj zanosni ples na vašoj maloj sceni za dvoje.

Pokupite neke fazone od profi igračica!

Držite sve vreme jednu nogu ispred druge (tako figura izgleda bolje, izduženo i zategnuto), podignutih peta ili na visokim potpeticama, kad god je to moguće. Taj način poziranja je odličan i za fotografisanje, mada, nije da namećemo neke zahteve pred vas, niti insinuiramo.

Muzika postavlja atmosferu!

Odaberite adekvatnu muziku koja će podupreti seksi raspoloženje i atmosferu za oboje. Muzika treba da isprati vrstu plesa kakav planirate da izvedete. Odnosno, vi ćete pratiti muziku. Stoga, odaberite pravu. Nešto nežno, senzualno, zavodljivo i seksi. Možda, Šade. Pop i rok za razuzdani deo.

Sledeće nedelje, produbljujemo priču, korak po korak!