Žilijet Binoš je jedna od najnagrađivanijih glumica na svetu.

Njena karijera je veoma raznolika, pa ćemo je, posle teških dramskih uloga, uskoro videti u komediji „Otkačene trudnice“, u režiji Noemi Saglio, koja stiže u domaće bioskope 17. avgusta.

„Ovaj projekat sam prihvatila bez razmišljanja upravo zbog tog aspekta nespojivosti koji se pojavio kad sam se sastala s Noemi Saglio i Kamil Kotin,” izjavila je poznata glumica, dodajući da nije očekivala da dobije poziv da snimi jednu pravu francusku komediju.

“Priznajem da me je privukla ideja da glumim adolescentkinju, jer mislim da nikad nisam uistinu imala vremena za to, u duhu sam brzo odrasla, jer sam stekla osećanje odgovornosti, ponela me je strast prema pozorištu, i nisam imala vremena za gubljenje,“ istakla je Binoš.

Urnebesna komedija „Otkačene trudnice“ donosi nam priču o majci i ćerki koje u isto vreme ostanu u drugom stanju. Kamil Kotin se našla u ulozi ćerke Avril, koja je zgrožena činjenicom da njena majka (Žilijet Binoš), koja uskoro postaje baka, postaje i mama po drugi put.

Avril i njena majka Mado su potpune suprotnosti, što priču čini još zanimljivijom. Avril ima 30 godina, udata je, i ima redovan posao, dok njena majka, večita tinejdžerka, bezbrižna i drska, ima drugačiji stil života i sistem vrednosti. Ali kada njih dve ostanu u drugom stanju u isto vreme, sukob je neizbežan. Mado nije spremna da postane baka, dok Avril ne može da zamisli svoju majku kao… novopečenu mamu!

Ova komedija će zasmejavati domaću publiku od 17. avgusta u bioskopima širom Srbije.