Poznati ženski modni brend Morgan od septembra dostupan je i nama u Srbiji!

Upoznajte očaravajuću i prefinjenu francusku modnu marku Morgan, koja je od septembra dostupna u Sportina radnjama, centru muške i ženske urbane mode.

MORGAN-1

Morgan, dizajniran uz francuski chic, namenjen je samouverenim i stilski usklađenim ženama. Kolekcije sadrže paletu odeće za različite prilike, koje povezuje odličan kroj i elegancija.

MORGAN-2

To je jedan od razloga zašto je Morgan tako omiljen i postojan. Naime, ta modna kuća, osnovana 1947. godine, prisutna je u više od 600 radnji širom sveta.

152-GERIB.N

Odeća naglašava žensku figuru, a ujedno je udobna i praktična za nošenje. Od baroka do roka, od bajke do nestašne devojke. Sve te teme možete oživiti uz Morgan kolekciju, koja mnogo pažnje poklanja kvalitetu materijala.

152-2CANAS.A

Aktuelnu Morgan kolekciju jesen-zima 2015/16 osvojile su, uz crnu, sivu i tamno plavu boju, i nijanse crnog vina. U obećavajućoj jeseni sa Morganom će se nositi, veštačka koža, kao i krzno. Morgan nije zaboravio glavnu modnu zapovest – u središtu pažnje je i džins!

152-DPARIS.P

Nova kolekcija Morgan, koja nudi neograničenu slobodu izražavanja, dostupna je u sledećim Sportina radnjama: tržni centri Delta City i Stadion Shopping Centar u Beogradu, kao i Big Shopping centar u Novom Sadu.

152-RAI.N

U galeriji fotografija pogledajte šta sve iz pristigle Morgan kolekcije možete da nađete u Sportina radnjama.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.