Poznati ženski modni brend Morgan od septembra dostupan je i nama u Srbiji!

Upoznajte očaravajuću i prefinjenu francusku modnu marku Morgan, koja je od septembra dostupna u Sportina radnjama, centru muške i ženske urbane mode.

MORGAN-1

Morgan, dizajniran uz francuski chic, namenjen je samouverenim i stilski usklađenim ženama. Kolekcije sadrže paletu odeće za različite prilike, koje povezuje odličan kroj i elegancija.

MORGAN-2

To je jedan od razloga zašto je Morgan tako omiljen i postojan. Naime, ta modna kuća, osnovana 1947. godine, prisutna je u više od 600 radnji širom sveta.

152-GERIB.N

Odeća naglašava žensku figuru, a ujedno je udobna i praktična za nošenje. Od baroka do roka, od bajke do nestašne devojke. Sve te teme možete oživiti uz Morgan kolekciju, koja mnogo pažnje poklanja kvalitetu materijala.

152-2CANAS.A

Aktuelnu Morgan kolekciju jesen-zima 2015/16 osvojile su, uz crnu, sivu i tamno plavu boju, i nijanse crnog vina. U obećavajućoj jeseni sa Morganom će se nositi, veštačka koža, kao i krzno. Morgan nije zaboravio glavnu modnu zapovest – u središtu pažnje je i džins!

152-DPARIS.P

Nova kolekcija Morgan, koja nudi neograničenu slobodu izražavanja, dostupna je u sledećim Sportina radnjama: tržni centri Delta City i Stadion Shopping Centar u Beogradu, kao i Big Shopping centar u Novom Sadu.

152-RAI.N

U galeriji fotografija pogledajte šta sve iz pristigle Morgan kolekcije možete da nađete u Sportina radnjama.