Takva sam, kakva sam, ja sam to što jesam, sa svim svojim vrlinama i manama, jedna, jedinstvena i neponovljiva. Ne pokušavaj da me menjaš. Prihvati me i voli.

Imam svoje snove, viziju i ciljeve kojima stremim. Svaki novi dan, sledeći je korak u ostvarenju i postizanju istih. To je moj put.

Foto Paolo Naomi
Foto Paolo Naomi

Sama postavljam svoje ciljeve. Ponekad napredujem dva korak nazad, jedan napred. Kad je dobar dan, znam i da padnem. Tad shvatim brže i bolje gde sam pogrešila. Potom, ustanem i prekoračim tri koraka u letu osvešćenog zanosa. Ne odustajem. Tako učim, napredujem i gradim svoj put.

Imam svoj sistem vrednosti. Znam šta hoću i šta neću. Dopunjujem, oduzmem. Uglavnom, gledam da je sve u balansu jer tu je moj dom, moja sreća i zadovoljstvo. Ne spuštam kriterijume jer volim sebe.

Slobodna sam i nezavisne volje. Samo tako mogu da budem svoja. A ti me voli zato što me prihvataš kakva jesam, a ne zato što sam tvoja. Nisam posed, statusni simbol, niti privezak. Samosvesna i svoja. Jedna, jedina.

Kad shvatim da mi ne prijaju ljudi u mom okruženju, eliminišem ih iz svog života. Nije mi potrebno da me neko truje svojim emotivnim otpadom. Jer volim sebe.

A to kako izgledam, šta nosim, kada i gde, to je samo moja stvar. Moj stil prati moj osećaj u datom trenutku. Ne robujem trendovima, skorojevićima, ni pravilima nametnutim sa strane. Sama stvaram sopstvena pravila. Jer volim sebe. Ja sam stil.

Cenim sebe i svoje vreme koje ljubomorno čuvam samo za sebe. Bez problema odbijam sve što osećam da mi ne prija. Sve u svoje vreme, a svoje ljubomorno čuvam za sebe.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.