Takva sam, kakva sam, ja sam to što jesam, sa svim svojim vrlinama i manama, jedna, jedinstvena i neponovljiva. Ne pokušavaj da me menjaš. Prihvati me i voli.

Imam svoje snove, viziju i ciljeve kojima stremim. Svaki novi dan, sledeći je korak u ostvarenju i postizanju istih. To je moj put.

Foto Paolo Naomi
Foto Paolo Naomi

Sama postavljam svoje ciljeve. Ponekad napredujem dva korak nazad, jedan napred. Kad je dobar dan, znam i da padnem. Tad shvatim brže i bolje gde sam pogrešila. Potom, ustanem i prekoračim tri koraka u letu osvešćenog zanosa. Ne odustajem. Tako učim, napredujem i gradim svoj put.

Imam svoj sistem vrednosti. Znam šta hoću i šta neću. Dopunjujem, oduzmem. Uglavnom, gledam da je sve u balansu jer tu je moj dom, moja sreća i zadovoljstvo. Ne spuštam kriterijume jer volim sebe.

Slobodna sam i nezavisne volje. Samo tako mogu da budem svoja. A ti me voli zato što me prihvataš kakva jesam, a ne zato što sam tvoja. Nisam posed, statusni simbol, niti privezak. Samosvesna i svoja. Jedna, jedina.

Kad shvatim da mi ne prijaju ljudi u mom okruženju, eliminišem ih iz svog života. Nije mi potrebno da me neko truje svojim emotivnim otpadom. Jer volim sebe.

A to kako izgledam, šta nosim, kada i gde, to je samo moja stvar. Moj stil prati moj osećaj u datom trenutku. Ne robujem trendovima, skorojevićima, ni pravilima nametnutim sa strane. Sama stvaram sopstvena pravila. Jer volim sebe. Ja sam stil.

Cenim sebe i svoje vreme koje ljubomorno čuvam samo za sebe. Bez problema odbijam sve što osećam da mi ne prija. Sve u svoje vreme, a svoje ljubomorno čuvam za sebe.