Najnoviji trend u svetu lepote je frižider za šminku i proizvode za negu kože!

Beauty frižider ili skincare frižider u originalu. Svetske influenserke potpuno su poludele za njim, što znači da je beauty frižider novi, apsolutni #musthave. Stoga, da vidimo zašto svi kupuju beauty frižidere i šta treba da čuvate u svom.

Zvanično, 2019. godina je godina kada su rešenja za skladištenje postala moderna. Promovisan na Instagramu, naravno, estetski privlačan prostor za skladištenje proizvoda za negu i šminkanje takođe je sastavni deo efekta Marie Kondo. Danas sve ima svoje mesto, i to, prilično lepo mesto. Još kad je roze, i tako mali i sladak, potpuno je neodoljiv i nema ko ga ne bi rado posedovao.

Pročitajte i ovo: Joga lica za lice bez bora

Dakle, pored vaše elegantno organizovane police za proizvode za očuvanje lepote i negovanje vaše kože, i vašeg oh-tako-fotogeničnog stola za izlaganje šminke i samo šminkanje, u igru ulazi i frižider – a.k.a. prostor za skladištenje zaliha proizvoda za negu koje koristite, a koji treba da ostanu hladni.

Pročitajte i ovo: Holivudska anticelulit maska za telo

Naravno da možete da skladištite određene proizvode i u svoj glavni frižider, možda to već i radite, ali onda to verovatno neće biti trend na Twitteru i Instagramu, zar ne?

Pročitajte i ovo: PRP – vampirski tretman – u prevenciji i regeneraciji kože

Ali šta bi trebalo da čuvate u svom frižideru lepote iliti beauty frižideru? Naravno, ne samo ono što dobro izgleda na Instagramu.

Pročitajte i ovo: Prevencija starenja i regeneracija kože

Zapravo, ova novina u svetu lepote i nije baš totalno ludilo jer postoje proizvodi koji zahtevaju čuvanje na hladnom i tamnom mestu, kao što su roleri od žada za masažu kože lica, stretch sheet maske za lice i oči, kreme za negu kože, losioni, uopšte, većina prirodnih kozmetičkih proizvoda bez konzervansa, kao što su parabeni, imalo bi koristi od čuvanja na hladnom mestu, kao i lakovi za nokte jer hladnoća održava stabilnost formule, sprečavajući lako skidanje sa noktiju.

Pročitajte i ovo: Hijaluronskim filerima do regeneracije kože