Jedini, apsolutno zagarantovan način da saznate kako vaš partner voli da bude doveden do orgazma ručno, jeste da gledate kako to radi sam sebi, savetuje Trejsi Koks, poznata seks edukatorka.

Gledanje vašeg partnera kako masturbira nije samo seksi, to je najinformativnija lekcija o seksu koju ćete dobiti.

Previše vam je neprijatno da demonstrirate?

Zatvorite oči dok to radite. Nije me briga ako umireš iza očnih kapaka, koristi od ovoga su veće od teskobe.

Pročitajte i ovo: Kako da imate seks svaki dan po ceo dan

Dok se gledate, obratite posebnu pažnju na…

GLEDAJUĆI GA

Gde stavlja ruku na samom početku?

Ovo je presudno. Usvajanje tačnog položaja njegove ruke i prstiju je ključ za repliciranje onoga što radi. Zamolite ga da stane čim se uhvati i dobro ga pogledajte.

Pročitajte i ovo: Da li muškarac koji često masturbira brže svršava u seksualnom činu sa ženom? 

Naterajte ga da skloni svoju ruku i stavi vašu u ono što mislite da je potpuno isti položaj. Da li se slaže da ste dobro shvatili?

Koji pritisak, brzinu i ritam koristi?

Stavite svoju ruku preko njegove kada dobije bolju predstavu o brzini i ritmu. Kada dobijete opštu ideju, pustite ga da nastavi solo.

Pročitajte i ovo: Šta da radite ako ne podnosite ukus njegove sperme

Koje promene on pravi dok napreduje?

Da li održava istu tehniku ili prelazi između nekoliko? Da li ubrzava pri približavanju orgazmu? Koristite njegovu slobodnu ruku da stimulišete bilo koja druga područja kao što su testisi ili donji deo stomaka?

Pročitajte i ovo: Sporedni efekti u seksu: Gadi mi se…

Image by pressfoto on Freepik
Image by pressfoto on Freepik.com

Šta se dešava sa njegovim telom kada dođe do orgazma?

Verovatno ćete primetiti da će mu se testisi podići prema telu, penis će postati purpurne boje i disanje će se promeniti.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o spermi

Potražite i njegovo „lice sa orgazmom“ – izdajničke izraze koji će uskoro dostići vrhunac. Da li mu je glava zabačena? Kakve zvukove pravi?

Kada prestaje sa stimulacijom?

Kada vidite da je prešao granicu neizbežnosti ejakulacije (uskoro će doživeti orgazam bez obzira na sve), šta se dalje dešava? Kada prestaje da pomera ruku?

Pročitajte i ovo: SEKSUALNO SAMOPOUZDANJE: Uspešan seks sve rešava – da li je baš tako?!

Da li ga uklanja u potpunosti ili drži penis do samog kraja? Kako ga drži?

GLEDAJUĆI JE

Gde ona stavlja prste na samom početku?

Da li koristi lubrikant ili pljuvačku da bi se njeno intimno područje učinilo klizavim?

Pročitajte i ovo: SEKSUALNI BONTON: Ovi fini maniri u krevetu garantovano će impresionirati vašeg partnera

Da li ona ide pravo na klitoris ili prvo dodiruje druge delove vulve ili tela? U kojoj je poziciji? Šta ona radi sa svojom rezervnom rukom? Da li ona stimuliše svoje grudi?

Koji pritisak, brzinu i ritam ona koristi?

U redu je da vam pokaže kako masturbira koristeći svoj vibrator, ali je korisnije ako može ponoviti proces u nekoj fazi koristeći samo prste.

Pogledajte ugao njenih prstiju, koji deo prsta koristi, koliko, kako trlja, koliko jako i koliko brzo. Da li se koncentriše isključivo na klitoris ili naizmenično ubacuje prst/e unutra? Da li izgleda da postoji naređenje?

Pročitajte i ovo: Morate da popijete malo alkohola (ili malo više) da biste se opustili i uživali u seksu? Evo u čemu je problem i kako da ga rešite

Stavite svoju ruku preko njene da osetite i vidite šta se tačno dešava. Ako je stidljiva, sedite iza nje i pustite je da se nasloni na vaša grudi, opuštajući se između vaših nogu. Onda stavite ruku preko nje. Ipak, nemojte ostati u ovoj poziciji! Morate da se vratite ispred nje da biste mogli pravilno da posmatrate. Neka zatvori oči ako smatra da je ovo preteće.

Šta se menja od njenog prvog dodira do orgazma?

Verovatno će se pridržavati iste tehnike u pristupu orgazmu – a takođe je vrlo verovatno da se uopšte neće promeniti tokom cele sesije. Žene imaju tendenciju da vole predvidljivost u orgazmu i umesto da žude za raznovrsnošću sa samozadovoljavanjem rukama, često su najsrećnije ako radite potpuno istu stvar svaki put.

Pročitajte i ovo: Deset laži koje (skoro) svi izgovaramo o seksu

Međutim, kao i uvek, samo zato što većina žena nešto voli, ne znači da sve tako rade. Gledajte da vidite da li staje i počinje ili nastavlja da pomera prste neprekidno.

Koji su znaci da se približava orgazmu?

Verovatno ćete primetiti da će joj klitoris postati uspravniji, boja genitalija će postati crvenija i svetlija, disaće drugačije i bradavice će joj se možda stvrdnuti.

Pročitajte i ovo: Sve što muškarci rade u krevetu a žene ne podnose

Mnoge žene okreću glavu unazad i mnoge nakratko dobiju crveni osip na gornjem delu grudi. Koji su njeni lični signali?

Kada prestaje sa stimulacijom?

Ovo je ključno: zapravo najvažniji deo cele vežbe! Jedna od najčešćih grešaka koje muškarci prave kada masturbiraju ženu je prerani prestanak.

Pročitajte i ovo: TAJNE ŽENSKOG ORGAZMA: Kako da pojačate orgazam (u 11 koraka) 

Naši orgazmi traju mnogo duže od vaših, pa ćete se možda iznenaditi (da ne spominjemo da ćete biti ljubomorni) kada vidite da ona pomera prste mnogo duže nego vi kada joj to radite. Obratite pažnju i na pritisak i brzinu. Da li ona povećava oba, a zatim značajno smanjuje tokom orgazma? U kom trenutku ona potpuno povlači prste?