Upekla zvezda, morska so miriše u vazduhu, prstići samo što nisu iskočili iz sandala, sve što želite je da krenete na plažu, zar ne?!

Na šta prvo pomislite da vam je potrebno? Kupaći kostim. A na šta drugo pomislite? Ono u šta ćete staviti kupaći kostim! I japanke! I peškir za plažu! I mleko za sunčanje! I knjigu, naočare, pincetu, o, daaa, ogledalce, novčanik i još sijaset sitnica bez kojih se ne može krenuti u pravcu table na kojoj piše – beach.

Dakle, tema dana je torba za plažu. Živopisnije i šarenije nego ikada! Najbolji saveznici za praktičan i moderan izgled na plaži ili bazenu.

Ako se pitate kako da budete dobro stilizovane za, bolje rečeno, put od-do plaže ili bazena, imamo rešenje za vas. Jedan od najvažnijih činilaca u ovom modnom outfitu jeste upravo neizbežna i preko potrebna torba za plažu.

Benetton, it.benetton.com

Koje sve kritrijume treba da zadovolji torba za plažu? Da je praktična, dakle, dovoljno velika – da u nju stane sve što nam je potrebno za ceo dan na plaži, na suncu i u hladu, do kafića, u kupovini, a možda i do lokalnog muzeja ili za razgledanje mesta u koje smo došli da letujemo. Mnogo je izazova pred jednom običnom torbom za plažu, zar ne?! Drugo je da bude lepa. I moderna. A opet, sasvim dovoljno lagana da ne preoptereti naša, često, izgorela ramena. Ili njegova, pa da nas proklinje celo letovanje.

Pročitajte i ovo: Osvežite letnju odeću novim belim farmerkama

Pored toga, da je od materijala koji je vodootporan – da se ne raspadne od prvog nošenja vlažnog kupaćeg kostima u njoj, platnena ili od slame, pruća, prozirnog PVC-a, mrežice, nalik ribarskoj ili nekog već novog, modernog materijala kao stvorenog za torbu za plažu.

Pročitajte i ovo: Na šta bi trebalo da obratite pažnju ako hoćete da nosite bele farmerke

A ukrasi na njoj ? Pre svega, u skladu sa toplom, letnjom, morskom atmosferom. Kao što i same znate, leto je magično, a sa pravom torbom za plažu biće kao iz snova.

Pročeprkajte naše predloge i izaberite pravi model za sebe. Samo da znate, rasprodaje su u toku!

Balenciaga, net-a-porter.com
Bata, bata.it
Carpisa, carpisa.it
Dragon Diffusion, net-a-porter.com
Kayu, net-a-porter.com
net-a-porter.com
Loewe, net-a-porter.com
Mango, shop.mango.com
Mizele, net-a-porter.com
Rosie Assoulin, net-a-porter.com
Sicily Bag, net-a-porter.com
Valentino, net-a-porter.com
Yamamay, yamamay.com
Yamamay, yamamay.com
Yamamay, yamamay.com
Zara, zara.com