Volite li mokasine?

Jer među modelima cipela u koje vredi uložiti ove sezone, jer se nose, da ne kažemo da su moderne, nesumnjivo su i one – mokasine.

Razlog je jednostavan. Praktične su i izuzetno svestrane, idealna su alternativa décolleté i sandalama s potpeticama i stvarno mogu da reše svaki problem s izgledom.

Lilu by Danijela Biškup

Savršeno pristaju uz farmerke i krojene pantalone, uz žensko odelo, koje je naročito moderno ove sezone. Pored toga, lako ih možete nositi i sa lepršavim haljinama, suknjama od laganih tkanina i drugim ženstvenim modnim dodacima. Sa čarapama ili na bosu nogu. Volja vam je. Mokasine su sjajan modni komad i pametan izbor za kombinovanje udobnosti i stila. Uz malo igranja s kombinacijama, mogu da se nose od jutra do večeri, 24 sata. Postoji li bolje od toga?!

Model i materijal birajte prema sopstvenom ukusu i afinitetima. U ponudi su mokasine od kože ili antilopa, s nitnama i ukrasima na nožnom prstu, do metalnih i vezenih, lakovanih, ukrašenih maksi lukovima i aplikacijama u boji. A ima i krznenih! Na tržištu postoje modeli svih vrsta koji idu uz sve i za sve prilike.

Neka vas naš izbor inspirirše i motiviše da nosite mokasine ovog proleća i leta.

Gianvito Rossi, farfetch.com
Prada, farfetch.com
Stuart Weitzman, farfetch.com
Parad, farfetch.com
Tod’s, farfetch.com
UGG, mytheresa.com
Gucci, mytheresa.com
Miu Miu, mytheresa.com
Repetto, mytheresa.com
Salvatore Ferragamo, mytheresa.com
Tod’s, mytheresa.com
Lilu by Danijela Biškup