Drage Vodolije,

Početak nove 2022 godine vam je pogodan za nove investicije, prikupljanje novca za finansiranje novih projekata i za nabavku novih radnih sredstava.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Mars će u februaru praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam omogućiti da razradite nove ideje kako da poboljšate priliv novca na vaš račun.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

U martu ćete se usmeriti na poboljšanje poslovnih odnosa i imaćete uspeha u rukovođenju i držanju prezentacija.

U aprilu ćete učvrstiti vaše pozicije zahvaljujući konjunkciji Marsa sa Saturnom koja će vam otvoriti mogućnost napredovanja u karijeri.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Vaši stavovi i način poslovanja će privući pozitivnu pažnju, posebno ako ste na rukovodećem položaju. Nadređeni će vam poveriti odgovornije radne zadatke.

Tokom maja ćete biti vrlo vešti u finansijskim potezima i ostvarićete dobitke. Jupiter i Mars će ući u znak Ovna, što će vam doneti uspeh u pregovorima i oblastima saobraćaja i trgovine.

Ostvarićete većinu planiranih ciljeva i zauzeti stabilne pozicije do kraja juna. Juli će vam biti pogodan za odlazak na odmor. Na teškoće ćete nailaziti u završnoj fazi aktuelnih zadataka.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Avgust će vam biti napet mesec u godini i suočavaćete se sa zastojima i blokadama zbog kvadrata koji će Mars praviti sa Saturnom. Nadređeni će vas pritiskati obavezama i rokovima koje nećete uspeti da postignete.

Od septembra do sredine oktobra ćete uspeti da ostvarite prioritetne ciljeve i da zauzmete stabilne pozicije.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Delimično pomračenje Sunca će se 25. oktobra odigrati u znaku Škorpiona i vašem polju karijere, što će dovesti do stagnacije i prouzrokovaće niz nepovoljnih okolnosti koje će vam prilično otežati dalji razvoj važnih projekata.

Mars će od kraja oktobra krenuti retrogradno i još više će vas usporiti. Bićete primorani da veći deo vremena rešavate zastoje, teškoće, zaostale obaveze i teškoće sa saradnicima.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Nezaposlene Vodolije će najviše mogućnosti da dobiju zaposlenje imati u oblastima finansija, komunikacija, trgovine, menadžmenta i transporta. Biće tražena vaša veština pregovaranja i prodaje.

Water photo created by rawpixel.com - www.freepik.com
Foto bx Rawpixel, Freepik.com

Ljubav

Ako ste u vezi:

Početak godine vam donosi mogućnost unošenja korisnih promena u vaš odnos sa partnerom.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA – uvek budite spremni na neočekivano

Venera i Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i moći ćete mnogo jasnije da sagledate nešto što ranije niste primećivali i što ste zanemarivali u odnosima sa voljenom osobom. Unećete više sklada u porodične odnose i držaćete se dogovora.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Juli i avgust su vam povoljni meseci za odlazak na zajednička putovanja sa partnerom. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima i pružaćete partneru iskrene emocije i podsticaje.

Tokom oktobra i novembra imaćete promenljiv period kada ćete biti skloni da sumnjate u partnerove motive. Biće vam neophodno više iskrenosti i razgovor o međusobnim željama.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako ste slobodni:

Početka godine vam donosi poznanstvo sa više osoba koje će vam delovati dovoljno ozbiljno kao kandidati za emotivnu vezu.

Nakon kraćeg upoznavanja, izdvojiće se neko ko će vam od početka ulivati poverenje i ko će biti stabilnog karaktera i jasnih stavova. Sa tom osobom ćete biti u mogućnosti da uđete u skladnu i dugu vezu. Izbegavajte ulazak u tajne veze.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Druga polovina 2022. godine donosi vam promenljivu sreću na ljubavnom polju. Bićete više skloni avanturama.

Nešto starije Vodolije će najviše sreće u ljubavi imati u prva tri meseca nove 2022. godine. Bićete u prilici da uđete u vezu sa osobom koja će imati dobar osećaj za vaše potrebe i koja će vas razumeti. Još jednu šansu ćete imati sredinom avgusta.

Zdravlje:

Praktikujte svakodnevne fizičke vežbe, makar i običnu šetnju u prvoj polovini godine jer će vam biti neophodna dobra fizička kondicija kako bi vaš imunitet bio stabilan.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Pravila ishrana i zdrav način života će vam biti od velike koristi. Drugi deo godine vam je promenljiv.

Bićete podložni tegobama sa krvni pritiskom, probavnim smetnjama i pojačanom umoru.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Zdrav način ishrane vam je važan u narednih godinu dana. Potrebno je da izbacite iz ishrane sve što spada u brzu hranu, kao i mesne delikatese, slatkiše i grickalice.

Od povrća jedite brokoli, spanać i beli luk.

Ribu pripremajte često. Potrebne su vam integralne žitarice, jogurt, orasi i masline. Od voća jedite borovnice i pomorandže. Sok od limuna pravite često.

Srećni brojevi: 6, 11, 17, 22, 25