Nova 2021. godina će započeti sa ulaskom Marsa koji vlada vašim poljem posla u znak Bika, gde je u izgonu.

Mars će praviti kvadrat sa Saturnom i konjunkciju sa Uranom. Više ćete biti orijentisani na rad od kuće i aktivno ćete tragati za načinom da započnete sopstveni posao ali nećete imati potrebnu podršku i sredstva.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Ako se nalazite na rukovodećem položaju bićete opterećeni zahtevima i obimom aktuelnih radnih zadataka i nećete moći da ostvarite dobar kontakt i koordinaciju sa podređenima, što će dovoditi do napetosti u odnosima na poslu i do kašnjenja u postizanju planiranih rokova.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop za 2021. godinu

Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i pojačaće vašu potrebu da neke stvari u svom poslu radite na svoju ruku i da isprobavate nove metode rada ali vam to može doneti nesuglasice sa nadređenima, zastoje, čak i gubitke.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop za 2021. godinu

U februaru će Saturn praviti kvadrat sa Uranom i jedan važan projekat neće biti dovršen u roku zbog neočekivanih smetnji. S druge strane od februara do kraja aprila imaćete uspeha u oblastima zdravstva, u kreativnom radu i u investicijama.

Jupiter će od sredine maja do kraja jula boraviti u znaku Riba i pozitivno će uticati na vaše polje finansija.

Naći ćete način da uvećate saldo na vašem računu i imaćete dobar osećaj za investicije.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop za 2021. godinu

Krajem juna i početkom jula Mars i Venera će praviti T-kvadrat sa Saturnom i Uranom, što će dovesti do ozbiljnih napetosti i razilaženja u interesima sa pojedinim poslovnim partnerima, a ući ćete i u nesuglasice sa nadređenim osobama.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Budite pažljivi u javnim nastupima. Od avgusta do kraja oktobra bićete vešti u poslovnim akcijama i očekuje vas uspešan period u oblastima javnosti i trgovine.

Mars će tokom novembra i decembra prolaziti kroz Škorpiona gde je jak i doneće vam priznanja, dobitke i napredak u karijeri.

Nezaposlene Vodolije će najviše mogućnosti da dobiju zaposlenje imati u oblastima zdravstva, u inženjerskoj struci, građevinarstvu, IT sektoru i u pravosuđu. Povoljni periodi za zaposlenje su vam april, juni, septembar i novembar.

Pročitajte i ovo: Sve o Velikoj konjunkciji JUPITERA i SATURNA u VODOLIJI 21. decembra 2020. godine

Ako ste u vezi, od januara do maja imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe i u svemu ćete se dobro razumeti.

Razgovaraćete o zajedničkim planovima i neobaveznim temama, što će vam donositi dobro raspoloženje i pojačati vašu motivaciju da ostvarite ono što se dogovorite.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Sredina godine će vam biti naporna jer ćete vaš partner i vi imati različite potrebe.

Od avgusta do sredine septembra uložićete zajedničke napore u rešavanje onoga što vam stvara nesuglasice u odnosu i jedno drugom ćete pružati podršku i oslonac.

Solarna eklipsa u Strelcu u decembru dovešće do nemogućnosti ostvarenja jedne velike zajedničke želje. Mada ćete biti razočarani, to će vas usmeriti da više poradite na međusobnom poverenju.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Ako ste slobodni, početak godine biće vam naklonjen na ljubavnom polju. U februaru ćete upoznati osobu koja će vam otvoreno pokazati svoju naklonost i čije srce ćete osvojiti svojom otvorenošću na nova iskustva.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop za 2021. godinu

Vaša nova simpatija neće hteti odmah da uđe u emotivnu vezu sa vama. Prvo će vam dati dovoljno vremena da je dobro upoznate i da budete sigurni da li jedno drugome odgovarate.

Kako ćete se uveriti da ispunjavate uslove za skladan odnos, ući ćete u vezu sredinom avgusta.

Nešto starije Vodolije će upoznati osobu koja živi u drugoj državi početkom godine. Održavaćete odnos na daljinu i ubrzo će se pojaviti obostrane emocije.

Do sredine godine ćete se više puta videti, a nakon septembra ćete ući u ozbiljnu vezu.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop za 2021. godinu

Potrebno vam je više kretanja, fizičkih vežbi, kao i psihofizička relaksacija kako biste vaše zdravlje održavali stabilnim u narednih godinu dana.

Preterana statičnost bi mogla da vam znatno oslabi imunitet. Tokom aprila, jula i oktobra bićete podložni virusnim infekcijama i biće vam osetljivi grlo, pluća, kardiovaskularni sistem, a moguće su i urološke smetnje.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop za 2021. godinu

Vaša ishrana u narednih godinu dana treba da bude umerena i da sadrži dovoljno kalorija i vitamina. Jedite voće i povrće, najbolje sveže i presno.

Od kuvanog povrća pripremajte grašak, blitvu i pasulj. Prijaće vam i kiseli kupus, kao i kuvani kukuruz. Meso i ribu jedite umereno. Integralne žitarice, pirinač, jogurt možete uzimati svakodnevno uz B i E vitamin.

Srećni brojevi: 3, 10, 16, 18, 25