Mnogi ljudi se rado upuštaju u batinjanje, iliti, spanking, prilikom seksualnog odnosa, iako se ta poslastica još uvek smatra poprilično velikim tabuom kod nas.

Ako želite da se upustite u malo poigravanja na nivou pljeskanja po guzi i golicanja bičem, gajtanom, svilenom maramom ili šta vam je već zgodno i pri ruci, predstavljamo vam korak po korak vodič koji će vam pomoći da to uradite kako treba radi vašeg većeg obostranog zadovoljstva.

woman-446711_1280

Nemojte ni pomišljati da počnete sa seansom ljubavnog batinjanja, spankinga, ukoliko niste oboje u potpunosti uzbuđeni. Što ste više seksualno uzbuđeni, veća je verovatnoća da budete prijemčiviji za erotski bol. Prestanite sa batinjanjem, spankingom, onog momenta kad uvidite da je nivo seksualnog uzbuđenja počeo da opada kod vas ili vašeg partnera.

Najpre, lagano prstima prelazite preko njegove zadnjice, golicajući ga. Zatim, jednu šaku, širom otvorenih prstiju stavite na njegov vama bliži guz, dok drugom rukom uzimate i milujete njegov penis.

Skupite šaku lagano, držeći prste zajedno skupljene i počnite da ga pomalo udarate po guzu, odozdo nagore. Ovo deluje bolje od silazne putanje udaranja. Neka vaš zglob bude opušten da bi udarci na početku bili laganiji. Kasnije, možete da malo stegnete zglob da bi i udarci postali oštriji.

Vaš prvi udarac trealo bi da bude više kao milovanje nego kao udaranje.

Nakon što ste uspeli da ga opustite i steknete njegovo poverenje, masirajte svojom rukom područje gde ste ga udarili i nameravate ponovo da ga udarite. Usput, milujte njegove genitalije drugom rukom.

Zatim, pokušajte još jednom da ga pljesnete po guzici. Vodite računa da razmak između udaraca bude od tri do pet sekundi. Sada pokrijte oba njegova guza rukama i delom svojim telom, da zagrejete područje pre udaraca. Ciljajte na donji deo guzova, gde je meso mekše i više ga ima. Počnite da pojačavate snagu udaraca. Vodite računa da se smenjuje jačina udaraca, učestalost, kao i plasman udaraca.

Kasnije, pokušajte da izostavite po koji udarac, samo držeći ruku na njegovim guzovima, milujući kružno područje udarca. Možete probati i sa grebanjem, lizanjem i masiranjem područja nekoliko sekundi, pre nego što zadate sledeći uradac.

Zamenite udarac rukom drugačijom teksturom – uvedite u igru krznenu rukavicu, perje, svilenu spavaćicu ili četku za kosu. Ili uvedite jak kontrast spankingu, u vidu, poljubaca.

Vibrator među vašim nogama, s kojim manipulišete sve vreme tokom seanse batinjanja, udvostručava obostranu stimulaciju.

Naposletku, koristite kocku leda da ohladite kožu guzova u području udaraca, nakon spankinga. Potom, ližite, milujte ili trljajte ‘stradalo’’ područje, radi pružanja osećaja kontrasta toplog i hladnog.

Uživajte u zajedničkim igrarijama i obostranom zadovoljstvu.