Paradirajte pred njim!

Postavite ga da sedi ispred vas na kauču. Onda, jednostavno, hodajte pred njim, paradirajte, šepurite se malo, tamo – amo, pokazujte šta sve imate u ponudi. U svojoj glavi, vizuelizirajte broj osam i pratite linije osmice svojim kukovima pri hodu. Uvek krećete prvo levom nogom, tako što ćete postavljati nogu ispred druge.

Hodajte polako i sa pažnjom. Budite prisutne u svakom pokretu. Stomak uvucite, grudi isturite, glavu podignite visoko. Ponosno i bezobrazno. Sve je u stavu. Imate pravo na jedan prilično veliki gutljaj šampanjca, koji vam je prethodno nasuo vaš partner. Ohrabrenja i lakše pokretljivosti radi.

Foto: Mark Sebastian
Foto: Mark Sebastian

Izazivajte ga šalom ili maramom!

Ukoliko nemate pri ruci perjani šal, dobra alternativa je dugi, svileni šal ili marama. Igrajte se šalom kao što biste svojim partnerom, da vam je rukama.

Ponekad grubo, ponekad blago. Za početak, budite fini – provlačite zavodljivo šal kroz prste. Zatim ga prebacite preko ramena i lagano mazite svoja ramena tim istim šalom, naizmenično u levu pa u desnu stranu. Sve vreme držeći stomak uvučen, a grudi isturene.

Pročitajte i ovo: SEKSUALNO SAMOPOUZDANJE: Uspešan seks sve rešava?! Da li je baš tako?!

Potom krenite u napad. Gadno, opako nasrnite na njega. Povucite ga čvrsto, zategnite ga i s obe ruke rastegnite iznad vaše glave, kao da se spremate da njime vežete vašeg partnera, sve vreme gladajući ga ravno u oči.

Ali to dolazi kasnije. Naravno, ako bude dobar dečko.

Pročitajte i ovo: Šta bi muškarci trebalo da znaju o pružanju oralnog seksa ženama

Šalovi su fantastična rekvizita. Mogu da vam posluže za vezivanje ruku ili kao povez za oči. U obzir dolazi da mu ga vežete čak i oko vrata, da biste ga privukli k sebi blizu. Za sada ga bacite u stranu, ali ne predaleko jer će vam zatrebati kasnije. Neka ostane u vašem dometu.

Pročitajte i ovo: Sigurne poze za postizanje orgazma

Skinite sako/žaket/jaknu!

Uverite se da vam on stoji iza leđa, što ćete uraditi tako da ga sve vreme držite na oku pogledom preko ramena, ravno uoči. Raskopčavajte se dok stojite okrenute od njega, skriveno i tajno.

Svlačite sako lagano preko ramena, jednog, pa drugog, kao da vam je pretesan, otkrivajući svoja ramena postepeno, sve dok vam sako u potpunosti ne sklizne s ramena na pod.

Pročitajte i ovo: Kako da pronađeš njenu G tačku

Možete i zavitlati s njim i baciti ga prema svom partneru, da ga uhvati. Usred skidanja sakoa, možete na trenutak da se okrenete prema svom partneru, tako da može da vidi jedno vaše golo rame. Skinite jedan rukav, a drugi naglašeno skidajte drugom rukom. Verujem da ste pažljivo gledali kako to radi Kim Besindžer u filmu Devet i po nedelja.

Pročitajte i ovo: Put od erotskog promiskuiteta do zdrave veze

Još uvek ne bacajte sako! Držite ga tako s obe ruke da vam pokriva grudi, koliko god je to moguće, tako da se ne svlačite prebrzo. A onda, naglo se okrenite prema njemu. Sad je vreme da bacite sako. Volja vam je da li na pod ili prema njemu. Odlučite sami. Samo pazite da ga ne pogodite dugmetom pravo u oko. Jer dešava se. A onda, pravac Hitna pomoć.

Pročitajte i ovo: Kako da povećate svoj seksualni apetit

Suknja dole!

Opet radite skidanje s leđa. To jest, vi ste njemu krenuti leđima. Gledate ga sve vreme preko jednog ramena pravo u oči. Polako otkopčavate rajsferšlus na suknji, što je moguće sporije. Pratite njegovu reakciju, lagano uvrteći kukove i krećući se njima u osmicama, kao da vas on mazi svojim rukama.

Pročitajte i ovo: Najgore stvari koje možete da uradite dok ga oralno zadovoljavate

U idealnom slučaju, nosite usku suknju/pencil skirt/, koja prati liniju vašeg tela. Tkanina bi trebalo da klizi ili da imate podsuknju, tako da suknja pri skidanju sklizne niz vaše čarape na pod, a ne da je s naporom skidate.

Dok je skidanje sakoa bilo sporo i iščekujuće, suknju bi trebalo da skinete u jednom potezu. Brzo i glatko. Kada je skinete, izađite iz nje i ostavite je na podu.

Foto: Mark Sebastian
Foto: Mark Sebastian

Naravno, obavezne su cipele sa visokim potpeticama!

Praktično, ne postoji elegantan način da skinete cipele s nogu ali kompletan utisak će biti uništen ako je potrebno da stanete da biste otkopčale ili skinule cipele s nogu. Najbolje da možete samo da ih smaknete s nogu. Mada, cipele mogu da ostanu na vama do samog kraja! Kao trešnjica na vrhu voćnog kupa.

Pročitajte i ovo: Seks i hrana – šta jesti, a šta nikako ne, ako hoćete da imate dobar seks

Ako odlučite da skinete cipele, najbolje da podignete nogu po nogu otpozadi, savijajući ih u kolenima i jednim potezom ruke smaknete cipele sa nogu, sve vreme zadržavajući kontakt očima. Drugi način je da ih ponovo obujete kada se u celosti razgolitite.

Pročitajte i ovo: Jedini razlog zašto je veličina penisa bitna

Na redu je skidanje čarapa!

Pozicija za skidanje čarapa je da vas partner posmatra sa strane. Odaberite svoju lepšu stranu. Naravno da je imate. Sedite na udobnu podlogu, tako da ne postoji mogućnost da se prevalite na drugu stranu u nekom trenutku. Ipak, niste Bridžit Džons. Nogu po nogu podižete u vis pri skidanju čarapa. Vodite računa da vaš partner može dobro da vas vidi, sve vreme zadržavajući kontakt očima.

Pročitajte i ovo: Šta je to dobar seks?!

Druga varijanta je da stojite, a da pri skidanju čarapa podižete jednu pa drugu nogu na stolicu ili neki drugi komad nameštaja.

Skidate pažljivo i lagano jedan po jedan driker na halterima sa čarapa, kao da posebno vodite računa o svakom od njih. Mazite ih, nežno prevlačeći prstima po njima. Zatim srolajte jednu po jednu čarapu, sve do članaka.

Pročitajte i ovo: Seks tokom menstruacije je poželjan

Zadnjicu, pritom, držite visoko, što više u vazduhu! Kada ste skinule obe čarape, uhvatite ih pažljivo vrhovima prstiju, priđite polako svom partneru, gledajući ga u oči, obavijte mu čarape oko vrata i protrljajte ga par puta. Potom, bacite mu ih u lice!

Otkopčajte haltere!

Halteri možda i ne izgledaju bog-zna-kako primamljivo bez čarapa ali ne mora da znači. U svakom slučaju, halteri su na redu za skidanje. Tako da otarasite ih se odmah nakon skidanja čarapa. Jednostavno i brzo, otkopčajte i bacite preko sobe.

Pročitajte i ovo: Mitovi i predrasude o ženskom orgazmu

Ne prema partneru. Ne morate ga baš zatrpati robom. Ali fino i elegantno to učinite.

Red je na brushalter!

Svlačenje pred partnerom u velikoj meri izgleda kao da otpakujete dragocen i lepo upakovan poklon, a znate da vas unutra očekuje predivna nagrada. Svaki put kada skinete jedan komad odeće, on je sve bliži da otkrije šta se to skriva unutra za njega. Okrenite se licem prema njemu, sada, kada ste mu sasvim blizu i skidajte jednu po jednu bretelu. Opet, sve vreme održavajući kontakt očima.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Grleni kegeli

Potom se okrenite, gledajući ga preko jednog ramena i skinite brus u celosti. Jednom rukom prekrijte grudi, dok u drugoj držite brushalter, visoko podignuto, kao kakav trofej. Tako se okrenite prema njemu.

Druga varijanta je da se okrenete prema njemu dok vam još otkopčani brus stoji na grudima, pritom lagano izvlačeći brus ispod svoje ruke, pokrivajući grudi drugom rukom, sve vreme gledajući ga ravno u oči. Nežno i lagano. Bacite grudnjak, ali i dalje držite grudi pokrivene jednom rukom.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Potapanje čaja

Podignite ruke, prstima oivičavajući grudi i dodirujući se.

Sad je trenutak kad u potpunosti ulazite u režim striptizete – leđa zategnuta, grudi isturene. Poigravajte se, nežno ih dodirujući, podižući ih sa obe ruke, izvlečeći bradavice. Ne zaboravite – vi radite ono što bi on voleo da vam radi ali mu to u ovom trenutku nije dozvoljeno.

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti i lečiti rak grlića materice

Neka se spreme kilote!

Iliti, gaće! Uvucite obe ruke u vaše tange (o, da!) sa strane butina, tako da dlanovima mazite butane pri skidanju gaćica. Trake sa strane podižete i spuštate, naizmenično, lagano plešući, u ritmu muzike. Neka vas posmatra sa strane, a možete se i kretati u krug. Neka vaše telo prati pokrete vaših ruku. Grudi su i dalje visoko podignute, zadnica visoko u vazduhu sve vreme.

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti pojavu leukoreje – belog pranja

Kada vaše gaćice jednom skliznu do vaših kolena, stresite ih sve do zglobova. Gledajte da se ne upletete i padnete nosom na pod. To je možda i najteži i najzahtevniji potez tokom celog performansa, ali preživećete. Samo polako!

I na kraju, kao grand finale, ples u krilu za vašeg dragog sledi!

Pročitajte i ovo: Kako da zategnete vaginalne mišiće

Paradirajte oko njega, dodirujući i milujući svoje telo, dok ga ne dovedete u potpuno razulareno stanje od požude. Imajte na umu zlatno pravilo – vi možete da dodirujete njega, ali on nema pravo da dodiruje vas. Jer show još uvek nije gotov, čak i ako on moli plačući.

Pročitajte i ovo: Vagina vam je suva kao Sahara?

Na kraju, pokupite sve svoje stvari i stanite ispred njega. Pokrijte njegovo lice svojim rukama i dajte mu najstrastveniji poljubac koji je ikada doživeo. Onda ga opkoračite i dopustite mučeniku da izađe iz mizerije u koju ga je dovela njegova enormna erekcija, koja samo što nije eksplodirala, a na kojoj je radio sve vreme zahvaljujući vama.