Na radost svih zaljubljenic(k)a u romansu, nova adaptacija DH Lorensovog ljubavno-erotskog romana Ljubavnik lejdi Četerli počinje da se emituje u septembru mesecu!

U najnovijoj BBC 1 seriji, u glavnim ulogama pojavljuju se Holliday Grainger, kao Lejdi Četerli, njenog muža u invalidskim kolicima igra James Norton, a famoznog ljubavnika Richard Madden.

BBC 1
Holliday Grainger&Richard Madden, BBC 1

Dok kritičari i dalje ne mogu da se dogovore kom žanru pripada ova obesna ljubavna priča u trouglu (neki je nazivaju otrcanom, dok drugi smatraju da je to čista pornografija), nova, mlada glumačka podela donosi novu dah svežine i značajnog poleta za priču, koja je, u svom srcu, romansa.

Nova serija Ljubavnik lejdi Četerli na kanalu BBC 1 od 6. septembra.

Nakon pet sezona, serija Downton Abbey se vraća na male ekrane da otpeva labudovu pesmu, obećavajući da finalna sezona serije donosi rezoluciju u sudbinama svih članova porodice Krouli i njihove posluge, u podnožju stepenica čuvenog dvorca.

Prva epizoda nove sezone serije Downton Abbey počinje događajima iz 1925. godine na kanalu ITV 1 u septembru.

Downton Abbey
Downton Abbey

Rat i mir dolazi na male ekrane ove jeseni zahvaljujući novom, ambicioznom serijskom projektu kanala BBC1. Kako je najavljeno, serija će trajati šest sezona.

Rat i mir, BBC 1
Rat i mir, BBC 1

Remekdelo ruskog književnog velikana, Lava Tolstoja, koje se često smatra jednim od najvećih svetskih romana svih vremena, kroz priču prati pet ruskih, aristokratskih porodica pogođenih Napoleonovim ratovima. Sa glumačkim zvezdama koje se tek uzdižu (Lily James, James Norton i Paul Dano) pa do onih već osvedočeno talentovanim i priznatim (Jim Broadbent, Gillian Anderson i Brian Cox), sve navodi na to da će ovo biti televizijski događaj sezone.

Serija Rat i mir ove jeseni na BBC 1.

Poslednje poglavlje (ili ne?) serije Ovo je Engleska (This is England) stiže na Chanel 4 ove jeseni. Tačnije, već u septembru.

This is England
This is England

I poslednja od najavljenih pet hit serija, koje će nas zakucati pred malim ekranima ove jeseni, svakako je Living and the Dead (Živi i mrtvi)Colin Morgan, zvezda serija The Fall, Humans i Merlin, nastavlja da nas uzbuđuje svojim natprosečnim glumačkim talentom i u ovoj seriji.

Nastavak jedne od najboljih triler serija emituje se na kanalu BBC 1.

Living and the Dead, BBC 1
Living and the Dead, BBC 1