Molekularni vodonik je sredstvo protiv starenja koje poboljšava vitalnost i oporavak. Objašnjavamo vam kako to funkcioniše.

Naše telo prirodno proizvodi aktivne sastojke i molekule koji mu pomažu da pravilno funkcioniše. Ovo je slučaj sa vodonikom, najmanjim molekulom na svetu. Prisutan u našem telu, pomaže efikasno u borbi protiv stresa.

Iz tog razloga, David Dubois, tehnološki preduzetnik, pomogao je u lansiranju H-deux Suiso, molekularnog vodonika za piće. Široko se konzumira u Japanu, a njegovu upotrebu je čak odobrilo i Ministarstvo zdravlja Japana.

Online fitness photo created by freepik - www.freepik.com
Foto by freepik – www.freepik.com

Šta je voda obogaćena vodonikom?

Voda obogaćena vodonikom je napitak koji sadrži molekularni vodonik. Poznato je da je snažan antioksidans. Molekularni vodonik je gas za koji se pokazalo da ima mnoge zdravstvene prednosti, uključujući:

# Smanjuje oksidativni stres i neutrališe slobodne radikale (izvor starenja)

# Poboljšava kognitivne funkcije

# Jača energiju

# Smanjuje upalu

# Poboljšava zdravlje srca

# Štiti od hroničnih bolesti

Water photo created by svetlanasokolova - www.freepik.com
Foto by svetlanasokolova – www.freepik.com

Kako vodonik funkcioniše u našem telu?

Molekularni vodonik se prirodno proizvodi u našim crevima tokom varenja, tako da ga naše telo prepoznaje. Mnoge studije su sprovedene o zdravstvenim efektima molekularnog vodonika. Ove studije su pokazale da molekularni vodonik može biti efikasan u lečenju ili prevenciji mnogih bolesti, uključujući:

# Hipertenzija

# Dijabetes

# Bolest srca

# Rak

# Artritis

# Hroničnog umora

Infused water photo created by rawpixel.com - www.freepik.com
foto by rawpixel.com – www.freepik.com

Kako integrisati vodonik u našu rutinu?

Da biste integrisali vodonik u svoj svakodnevni život, integrisanje u obliku pića je odličan, jednostavan i efikasan način. Bezbedan za konzumiranje i jednostavan za pripremu, pomaže vam da poboljšate svoje zdravlje sa svojim brojnim zdravstvenim prednostima.

Vodonik koji je zamislio David Dubois je u obliku H2 Vitality peleta. Jednostavno stavite jednu tabletu u veliku čašu vode od najmanje 300-500 ml. Kada tableta bude u vodi, formiraće se oblak i moraćete da sačekate u proseku 90 sekundi da se tableta razblaži.

Napitak prirodno aromatizovan prahom maline treba piti ujutru nakon buđenja ili rano popodne kada je vaše telo najprihvatljivije za blagodeti molekularnog vodonika.

„Kao opšte pravilo, većina ljudi primećuje povećanje energije i/ili koncentracije u roku od sat vremena od konzumiranja H2 Vitalitija“, možemo pročitati na sajtu.