Kažu da ženska tašna govori više od reči!

Gotovo, vrišti na sav glas! Ko si, šta si, odakle si, kakvog si statusa, kako si raspoložena, gde radiš, odakle si došla i kuda si krenula, da li se penješ lestvicom života ili strmoglavo silaziš, voliš li sebe ili ne, doručkovala li si ili štediš svaku paru za novu. Tašnu.

Jednostavno, tvoja tašna to si ti! Htela to ili ne, opirala se tome ili ne, tako je, kako je. I to ne ona iznuđena, da vidi svet, već ona koju intuitivno odabereš. Uostalom, kao i sve u životu. Da se ne lažemo. Ona sa kojom se prepoznaš. #Onokad u trenutku kažeš i za nju se uhvatiš, ti si ta, moja si, znam, čekala si me, ne brini, sada smo zajedno i više nas ništa ne može razdvojiti. E, ta! Sve druge su nijanse. Ne nužno sive, jer život je, ipak, ceo spektar boja. Kao i tašni. A ove modne sezone nose se sve boje. Od boja sladoleda, preko jarkih boja, uostalom, kao i obuće, a o tome smo već pisali, pa sve do klasične i večne crne. Uvek potrebne, ne nužno samo za sahrane. I svadbe.

Predlažemo vam da dobro pogledate šta se sve nudi ove modne sezone da biste za sebe izabrale najbolje jer tašna govori sve o vama. Već, rekosmo. Ipak, vredi ponoviti i u glavu utuviti. Sa svim ostalim na sebi može se omanuti, ali sa tašnom, ne. O, ne, ne, nikako. Nikada. Čak ni kad ideš na izlet u šipražje ili dubok sneg.

Da se razumemo, kopije ne, nikako. Ni pod kakvim uslovima. Jer ti nisi kopija. Ti si original. Jedna, jedina i neponovljiva. Zašto bi onda nosila neku bednu kopiju?! Bolje ceger sa pijace, nego kopija nekog fancy brenda! Čak je i moderan! Soooo French! Oh, la laaaaa!

Jer po stilu se žena prepoznaje! A on treba da je osoben. Kakav god da je! Tvoj je. To je bitno. Čovek, to je stil.

A tašna upotpunjava tvoj izgled. Eto, zato! Možeš biti gola i bosa, ali znaće ko si po tašni. To ti je kao lična karta. I ako je izgubiš, kad je nađu, znaće čija je. Ne moraš da brigaš. Život se stara. Znaš već! Reče Tanja Bošković u onom starom filmu. Mada, nije toliko star, koliko je iz prošlog veka, pa uz njega prirodno ide pridev – star.

A kakva su vremena došla, možda se to može pripisati i Ivi Andriću. Meša, takođe, dolazi u obzir. U šali, naravno. Mada, sa ženskom tašnom nije se šaliti! Možda ne možeš da kupiš sreću, ali svakako možeš da kupiš tašnu koja će te učiniti srećnom. A to vam dođe na isto, zar ne?! Stoga, samo opušteno, i nabavite neku fantastičnu tašnu za ovo proleće i leto! Jer tašna, to si ti!

Predstavljamo vam najlepše i najtraženije ženske tašne za ovo proleće i leto, kao modnu inspiraciju. Izaberite prema svojoj meri!