Ako je nastojanje da bude shvaćena ozbiljno u modnoj industriji nekada bila težnja Viktorije Bekam, stvari su se sasvim sigurno promenile.

Najnovija kolekcija bivše pop zvezde je najveće otkriće ove Nedelje mode u Londonu. Modna revija vrste koja se stalno širi u vašem umu nakon što ste je pogledali, ona koja čini da želite da se vratite po još.

”Za sezonu jesen – zima 2019/20 razmišljala sam o tome šta žene žele, o modernoj ženstvenosti i o tome kako da objedinim te ideje u kolekciji. Naša žena priča priču kroz svaku svoju odevnu kombinaciju. Prihvata naše potpisane siluete, kako one usko skrojene, tako i one mekše linije, odeću koja se može nositi, ali i pored toga, ostavlja nam mogućnost da sanjamo.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za proleće – leto 2019

Gotovo da je prisutno filmsko raspoloženje, uzdignuće, filmski lik ugrađen u priču kroz kolekciju. Ona je dama, svoja i sebi svojstvena, ali definitivno nije ženskasta, izveštačena i ukočena. Skoro da možete da osetite smisao njenog života kroz odeću koju nosi. U kolekciji je prisutno mnogo boja i različitih dezena.

Pročitajte i ovo: Više od 100 hit ženskih tašni za proleće – leto 2019

Paleta je jaka, sa poput munje udarcima apsinta i crvenog ruža, uz voskaste boje, lila, puderasto roze, plavu. Materijali su tvid, vuna i svila – usklađeni i neusklađeni. Čizme su sa visokim potpeticama, do kolena ili bedra, zatvorene ili otvorene. Dezen sa motivim lanaca, koji je inspirisan 70-im godinama, ima doslovno i apstraktno značenje.

Pročitajte i ovo: Boje u trendu za proleće leto 2019

I kroz sve to, slavi se urođena ženstvenost haljina – ideja njihove prošlosti i predlozi za budućnost. Ima dodira retro stila, kao i prstohvat sedamdesetih godina. Ipak, sve je to povezano u priču koja objedinjuje ono što nazivamo modernom, ženskom abecedom. Za sada, to je moj bukvar odevanja”, izjavila je Viktorija Bekam, povodom svoje najnovije kolekcije jesen – zima 2019/20. Uživajte!

Pročitajte i ovo: Izbor od 100 najlepših pari cipela i sandala za proleće – leto 2019

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.