Ako je nastojanje da bude shvaćena ozbiljno u modnoj industriji nekada bila težnja Viktorije Bekam, stvari su se sasvim sigurno promenile.

Najnovija kolekcija bivše pop zvezde je najveće otkriće ove Nedelje mode u Londonu. Modna revija vrste koja se stalno širi u vašem umu nakon što ste je pogledali, ona koja čini da želite da se vratite po još.

”Za sezonu jesen – zima 2019/20 razmišljala sam o tome šta žene žele, o modernoj ženstvenosti i o tome kako da objedinim te ideje u kolekciji. Naša žena priča priču kroz svaku svoju odevnu kombinaciju. Prihvata naše potpisane siluete, kako one usko skrojene, tako i one mekše linije, odeću koja se može nositi, ali i pored toga, ostavlja nam mogućnost da sanjamo.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za proleće – leto 2019

Gotovo da je prisutno filmsko raspoloženje, uzdignuće, filmski lik ugrađen u priču kroz kolekciju. Ona je dama, svoja i sebi svojstvena, ali definitivno nije ženskasta, izveštačena i ukočena. Skoro da možete da osetite smisao njenog života kroz odeću koju nosi. U kolekciji je prisutno mnogo boja i različitih dezena.

Pročitajte i ovo: Više od 100 hit ženskih tašni za proleće – leto 2019

Paleta je jaka, sa poput munje udarcima apsinta i crvenog ruža, uz voskaste boje, lila, puderasto roze, plavu. Materijali su tvid, vuna i svila – usklađeni i neusklađeni. Čizme su sa visokim potpeticama, do kolena ili bedra, zatvorene ili otvorene. Dezen sa motivim lanaca, koji je inspirisan 70-im godinama, ima doslovno i apstraktno značenje.

Pročitajte i ovo: Boje u trendu za proleće leto 2019

I kroz sve to, slavi se urođena ženstvenost haljina – ideja njihove prošlosti i predlozi za budućnost. Ima dodira retro stila, kao i prstohvat sedamdesetih godina. Ipak, sve je to povezano u priču koja objedinjuje ono što nazivamo modernom, ženskom abecedom. Za sada, to je moj bukvar odevanja”, izjavila je Viktorija Bekam, povodom svoje najnovije kolekcije jesen – zima 2019/20. Uživajte!

Pročitajte i ovo: Izbor od 100 najlepših pari cipela i sandala za proleće – leto 2019