Victoria Beckham obeležila je deset godina postojanja modne marke pod njenim imenom, predstavljanjem najnovije kolekcije Prêt-à-Porter (Ready-to-Wear) proleće – leto 2019, u okviru Nedelje mode, u Londonu.

Od Posh Spice do modne dizajnerke vredne pažnje, Victoria Beckham prešla je dug i trnovit put. Možda to tako iz prikrajka i ne izgleda. Možda se nekome sa strane, ko lista stranice modnog žurnala, čini da je sve lako ili lakše postići kada si supruga slavnog fudbalera, ali u realnosti i ne mora da bude baš tako. Naime, obično, nije.

Naročito ne u vrlo strogom i poprilično zatvorenom modnom svetu viske mode koji ne otvara svoja vrata baš olako, svakome ko na njih pokuca, pogotovo ne nekome ko nosi ogromni teret predrasuda na svojim plećima, imajući u vidu da Victoria nije po obrazovanju modna dizajnerka i da dolazi iz sveta muzičkog sveta, i to sa njegovih najnižih lestvica, girl’s benda, ne čak ni pravih pevačica, već, kako se smatralo, otvaračica usta.

Međutim, svojim predanim i istrajnim radom, Victoria je uspela da za deset godina kreira svoj modni put i prepoznatljiv modni stil, koji je od samog početka bio sasvim jasan, upečatljiv i dosledan, bez iskakanja sa šina.

Danas njene modne komade nose osobe koje žele da budu uvek pristojno, otmeno i šik obučene. Ona sama je najbolje promotivno lice svog modnog brenda, tako da svaki njen izlazak na ulicu podjednak je izlasku modela na modnu pistu. Podjednaku pažnju medija i obožavanje modne publike izaziva. Sve što možemo da kažemo je bravo, Victoria, i da joj poželimo još mnogo dobrih modnih kolekcija, kao i dug i uspešan radni vek! Ima se na čemu čestitati! Samo tako nastavi! Odličan si uzor, kako modni, tako i poslovni.

Pogledajmo šta nam je Victoria Beckham spremila za modnu sezonu proleće – leto 2019.