Victoria Beckham obeležila je deset godina postojanja modne marke pod njenim imenom, predstavljanjem najnovije kolekcije Prêt-à-Porter (Ready-to-Wear) proleće – leto 2019, u okviru Nedelje mode, u Londonu.

Od Posh Spice do modne dizajnerke vredne pažnje, Victoria Beckham prešla je dug i trnovit put. Možda to tako iz prikrajka i ne izgleda. Možda se nekome sa strane, ko lista stranice modnog žurnala, čini da je sve lako ili lakše postići kada si supruga slavnog fudbalera, ali u realnosti i ne mora da bude baš tako. Naime, obično, nije.

Naročito ne u vrlo strogom i poprilično zatvorenom modnom svetu viske mode koji ne otvara svoja vrata baš olako, svakome ko na njih pokuca, pogotovo ne nekome ko nosi ogromni teret predrasuda na svojim plećima, imajući u vidu da Victoria nije po obrazovanju modna dizajnerka i da dolazi iz sveta muzičkog sveta, i to sa njegovih najnižih lestvica, girl’s benda, ne čak ni pravih pevačica, već, kako se smatralo, otvaračica usta.

Međutim, svojim predanim i istrajnim radom, Victoria je uspela da za deset godina kreira svoj modni put i prepoznatljiv modni stil, koji je od samog početka bio sasvim jasan, upečatljiv i dosledan, bez iskakanja sa šina.

Danas njene modne komade nose osobe koje žele da budu uvek pristojno, otmeno i šik obučene. Ona sama je najbolje promotivno lice svog modnog brenda, tako da svaki njen izlazak na ulicu podjednak je izlasku modela na modnu pistu. Podjednaku pažnju medija i obožavanje modne publike izaziva. Sve što možemo da kažemo je bravo, Victoria, i da joj poželimo još mnogo dobrih modnih kolekcija, kao i dug i uspešan radni vek! Ima se na čemu čestitati! Samo tako nastavi! Odličan si uzor, kako modni, tako i poslovni.

Pogledajmo šta nam je Victoria Beckham spremila za modnu sezonu proleće – leto 2019.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.