Sve žene žele da imaju lepe i negovane nokte.

Ali loša higijena, vremenske neprilike, poput niskih temperatura ili vetra, te nepravilna ishrana mogu rezultirati slabim, nekvalitetnim i izrazito krhkim noktima.
nails-865121_1920

Veštački nokti tada su jedino rešenje. Sam postupak postavljanja veštačkih nastavaka i geliranja traje otprilike jedan do dva sata.

Dobrih strana veštačkih noktiju zaista ima mnogo. S njima je lakše, vrlo su praktični i nije ih nimalo teško održavati. Zbog svoje jačine nisu toliko skloni lomljenju.

Veštački nokti rastu zajedno s prirodnim pa je potrebno jednom mesečno doći u salon da se nokat nadopuni gelom, kako se ne bi video prelaz između veštačkog i pravog. To što nokte nećete morati svakodnevno da oblikujete i posebno tretirate, značajno će vam uštedeti vreme i trud.

Ukoliko ste vi jedna od onih koje vole isprobavati razne lakove, boje i uvek imati lakirane nokte, ali nemate dovoljno vremena, za vas je pravo rešenje trajni lak ili soak off lak.

Postojanost trajnog laka na noktima je od dve do četiri nedelje, u zavisnosti od brzine rasta vaših noktiju. Uz jednu korekciju, možete imati savršeno oblikovane i namazane nokte čak 6 nedelja. U toku tog perioda, nokti ne menjaju formu, oblik, a boja laka je postojana kao prvog dana.

Trajni lak nanosi se na prave nokte. Jedna od njegovih boljih strana je potpuno prirodan izgled, za razliku od geliranih noktiju na kojima se jasno vidi sam gel. Možete se oprostiti od pucanja i skidanja laka. Vaši će nokti izgledati lepo i njegovano .