Ona ponosno i dostojanstveno stoji dok je zadivljeno posmatraju. Što joj se više dive njeno samopouzdanje više raste.

Ljubomorni ste na njenu sklonost da bude u centru pažnje?! Greška! Samo će vam ponosno reći: „Treba svi da se okreću za mnom, dok prolazim.“

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House
Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Veneri u Lavu su aplaudirali i onog momenta kada je došla na ovaj svet, zato ona ceo život ima potrebu za laskanjem i podstiče ljude oko sebe da joj udeljuju komplimente. Dok noću spušta glavu na jastuk često pomisli: „Sutra me čeka novi dan, u kojem opet moram sebi da dokažem da sam privlačna.“

Pročitajte i ovo: Venerini aspekti u muškom horoskopu

Da! Ona vas voli, ali to nikako ne znači i da očekujete kako ćete sa njom provesti popodne sedeći na obali reke, bacajući kamenčiće u vodu. Bolje bi bilo da se raspitate ima li u blizini neki restoran, brod ili ekskluzivni splav.

Pročitajte i ovo: Kako da iskoristite Uran i njegove aspekte na najbolji način

Da! Mnogo joj se dopadate, ali to ne znači da treba da očekujete kako ćete provesti veče grickajući semenke i suncokret dok gledate film. Mnogo je bolja varijanta da je izvedete u pozorište.

Nemojte očekivati da će se zadovoljiti poklonom iz kineske radnje ili sa pijace, zato obiđite najskuplje i najeksluzivnije prodavnice. Zaboravite i na ona mesta „s nogu“, u koje rado zalazite da pojedete ćevape ili hamburger, jer ona očekuje da je izvedete na mesto o kojem će sutra moći ponosno da priča svojoj prijateljici.

Pročitajte i ovo: Maligne bolesti u horoskopu

Nemate šanse kod nje, ako joj ponudite na izletu ili letovanju šator umesto hotela sa najviše zvezdica.

Pročitajte i ovo: Opasnosti i problemi 12. kuće horoskopa

Ako pored nje pokušate da flertujete, bićete zgroženi količinom surovosti i besa, jer se ona najviše boji ismejavanja i neuspeha. Ko to može biti privlačniji i lepši od nje?! Osećanja su joj povezana sa ponosom. Samo je posmatrajte dok sa osmehom komanduje „Dragi, dodaj mi viljušku“, pa ako su još i gosti prisutni, onda je to pun pogodak, jer može da pokaže kako je ona za njega centar sveta. Pohvalite joj frizuru kada dođe od frizera, kažite joj da je najzgodnija na plaži i divite se njenoj hrabrosti. Ona će vas radosno pitati: „Stvarno tako misliš?“, zato što joj je potrebna potvrda i želi još jednom da čuje iste reči.

Ne zaboravite da morate da budete uspešni i ambiciozni, ako hoćete da budete pored nje, jer ona želi da vas sa ponosom predstavlja prijateljima.

Pročitajte i ovo: Kad Venera i Jupiter sreću dele

Prepodne je obožavajte, poslepodne joj laskajte, uveče joj se divite i sve vreme je poštujte.

To su njena pravila ljubavne igre.

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa JMČ

Kada ljubav nestane, isto je kao i kada tamni i olovni oblaci prekrivaju Sunce ili kada topli i sunčani dani zaborave da je letnja sezona. Kod Venere u Lavu postoji neka vrsta kraljevskog držanja i ona dozvoljava svojim obožavaocima da joj iskažu poštovanje dok ona velikodušno prihvata njihovu pažnju.

Ona može da pokaže nepodnošljiv ego, veliku taštinu i razdražujući ponos, ali u najtežim ljubavnim krizama pokazuje i neverovatnu hrabrost. Njeno srce je veliko isto koliko i njen ego, ali ona je došla na ovaj svet sa porukom: „Ljubav pokreće život!“

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Škorpije, u natalu i tranzitu

Publika je za nju isto što je i Sunce za Zemlju, ali dajte joj priliku – romantični sjaj sveća i tihu muziku i pokrenućete strasti koje se nalazi ispod njenog prividnog oklopa.

Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Strelca, po kućama natalnog horoskopa, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Ne postoji nikakva računica kada se udvara, jer ona ide na sve ili ništa, junački, hrabro i otvoreno. Ako ste pomislili da u njenoj velikodušnosti nema ljubomore, onda ste se grdno prevarili, jer je Venera u Lavu mnogo ljubomorna. Držaće vas snažno u zagrljaju neshvatajući da njen zagrljaj vremenom postaje čvrst lanac, koji ograničava kretanje.

Smestiće vas u svoje kraljevske odaje, koje će vremenom postati zlatni zatvor u kojem čuva svoj najdragoceniji dijamant. Želeće da zna ko vas je zvao telefonom, zašto ste se zadržali kod roditelja do 17h, ko je osoba koju ste pozdravili na ulici, a može i da se naljuti ako joj ne budete rekli o čemu ste razmišljali dok ste čekali zeleno svetlo na semaforu. Reći će vam koju košulju da obučete na posao, koji šampon za kosu da koristite, kako da hodate, koje filmove da gledate i šta je najbolje za vas.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Strelcu, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Venera u Lavu je rođena da vlada i ona to radi sa osmehom i vrlo umiljato, jer se uvek seća onog glasa u snu koji je sanjala: „Rođena si da budeš gospodarica svog ljubavnog života.“

Pročitajte i ovo: Merkur u Strelcu, najveći srećnik zodijaka

Vežbajte ispred ogledala rečenice sa kojima ćete joj se udvarati i pazite da ne one ne budu primitivne i prostačke, jer će vas oduvati za nekoliko sekundi. Ona mora da ima uspešnu karijeru, jer i u detinjstvu kada su je pitali šta bi želela da bude kada poraste, govorila je „Poznata i slavna!“ Zbog toga, nikako je ne ometajte u ambicijama, tako što ćete je podsećati na neke kućne i svakodnevne obaveze.

Ne treba da je pitate: „Draga, da li je potrebno toliko novca da trošiš na garderobu?“, jer takvo pitanje za nju je besmisleno. Ona je rođena da diktira modu, prva da ponese najnoviji model Chanela, Diora ili Prade, prva da kroči u najnoviji i najeksluzivniji salon lepote, osim ako nema istaknutu Devicu ili Jarca.

Pročitajte i ovo: Planete u Blizancima, u natalu i tranzitu

Ako ste uspeli da razbesnite Veneru u Lavu, najbolje je da joj popustite i laskate, jer samo na taj način možete utišati njen bes, a ako budete imali sreće, ostaće uvređena samo nekoliko dana.

Pročitajte i ovo: Šta nam donosi Kineska godine žute zemljane Svinje

U slučaju da mislite da je vaš partner koji ima Veneru u Lavu miran i povučen, probajte da ga testirate. Povredite mu ponos i ego, a onda gledajte kako i Venera ume da zaurla. Ako zabranjujete Veneri u Lavu ljubav ili vezu, videćete sa koliko hrabrosti će braniti svoje pravo na ljubav. Poveriće se prijateljici rečima: „Znam šta želim u ljubavi i to ću i dobiti!“

Sa Venerom u Lavu nimalo nema skromnosti i zato ona želi najboljeg momka u gradu, a on želi najprivlačniju devojku. Muškarac sa Venerom u Lavu je macho man, dok žena sa Venerom u Lavu je princeza maturske večeri ili kraljica grada. On je prolazio svako prepodne plažom, uzdignute glave dok mu se mišićavo i nabildovano telo sjajilo od ulja kojim se namazao od glave do pete. Ona je došla luksuznim valovima na jahti, koja je bila usidrena pored obale.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o osi Mesečevih čvorova Rak – Jarac

Jedna moja poznanica sa Venerom u Lavu, koja pripada onoj mirnijoj vrsti, ima običaj da okuplja širu porodicu na nedeljnim ručkovima, i to je njena verna publika, kao i njeni trenuci na pozornici. Čak će se i dete kroz igru identifikovati sa Venerom u Lavu i veselo reći: „Obeležio sam teritoriju. Ovo je moje kraljevstvo u kojem ću da uživam i vladam!“

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu u srcu nosi sve tragične ljubavi iz prošlosti

Svako sa Venerom u Lavu ima neko svoje kraljevstvo, pa sve zavisi u kojim je aspektima Venera u Lavu, jer ako je u aspektu sa Mesecom, vaše kraljevstvo je porodica, ali i duša koja sanja i mašta kako da se uzdigne visoko. Sa Merkurom, vaše kraljevstvo su knjige, reči i znanje. Sa Marsom, kraljevstvo je tamo gde se postižu pobede. Sa Jupiterom, gde je obilje svega, a sa Saturnom, u profesiji i karijeri.