Kako ste mogli da primetite, od kada je Merkur retrogradan i pritisnut između dva malefika (Saturna i Urana), komunikacija, odnosi i sve što šaljete može da donese probleme.

Taj aspekt može pojačati i Venera u odnosima koja je pritisnuta između malefika i retrogradna je. Ona donosi probleme u saobraćaju i emocionalne teške situacije u odnosima, manifestuju se nerešeni konflikti, očekivanja koja ste imali u odnosu.

Nikola Žuvela, psihoterapeut i jyotish savetnik

Skupljanje nezadovoljstva koja dolaze zbog neosvešćenih i nerealizovanih želja donosi napetosti koje se lako manifestuju u ovim konstelacijama. Konstelacije manifestuju samo sukob koji je već bio u samoj osobi, one pomažu da se realizuje.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Mart donosi jake pritiske i promene, opasnost od sukoba će se povećati i nadamo se da neće doći do nekog rata kada se spoje Saturn i Mars.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

S druge strane, elementarne nepogode mogu da budu jače u tom razdoblju.

Takođe, premeštanje Rahua tokom marta u znak Ovna isto tako može doneti nemirno stanje jer kod jačih pomaka karmičkih planeta menja se težište problema, odnosno, kako sam i najavio, teme o pandemiji biće sve manje.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Naime, Saturn menja svoj znak u maju i on nam već sada govori da situacija ide u drugom smeru, a to znači da pitanje slobode (ili Vodolije) dolazi u prvi plan.

Sve više ćemo se susretati sa posledicama krize koja je donela inflaciju, te zaoštrila nerešene konflikte Zapada i Kine, te Rusije i Zapada.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Svaka neravnoteža tržišta može da bude loša za građane koji su u gradovima ovisni o svim gibanjima na tržištu.

Države, te političari kao egotripovi plaćeni da sarađuju kako bi došli u prvi plan, stvaraju neravnoteže i na taj način šalju poruku koliko su bitni dok samo privreda pronalazi sve bolja rešenja za mnoge ljudske probleme.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Veliki je raskorak između novog i starog sveta koji se zaoštrio i moraćemo u ovom vremenu da živimo sa čišćenjem od ljudske gluposti koja je prevršila svaku meru.