Parfem Coco Madmoiselle je, na neki način, obredni parfem među parfemima.

Ako ga nemate smeštenog na sredini vašeg toaletnog stočića, verovatno znate nekog ko ga ima, imao je ili definitivno hoće.

Foto Chanel

A verovatno ćete i vi u nekom, doglednom trenutku, poželeti da ga se dokopate, koliko god vam u ovom trenutku mrsko bilo što ga sad već mnogi imaju.

Šik bočica, s romantičnom aromom, postala je u vrlo kratkom roku od lansiranja na tržištu, daleke 2001. godine, jedna od najvoljenijih. Praktično, ikona među parfemima. A istina je da je zaista malo savremenih parfema zaradilo takav status.

I baš kad ste pomislili da je to sve što bi jedna žena mogla da ima od mirisa, gospođica Coco poprima novu, intenzivnu aromu.

Nova, regenerisana verzija mirisa ostaje verna svom orijentalnom poreklu i još uvek ćete moći da u elegantnoj bočici osetite miris sicilijanske pomorandže i bergamota, kao kada ste se u njega zaljubili prvi put kada ste ga pomirisale. Međutim, da bi podigao miris na sledeći nivo lestvice, Šanelov parfumer, Olivije Polže, kombinovao je veću dozu pačuli lišća zajedno sa ćilibarom i vanilom. Prema Šanelu, radi se o suptilnom načinu dodavanja dubine mirisu, s obrisima pačulija i stvaranju više nego zarazne nove verzije legendarnog mirisa Coco Mademoiselle.

Nova, intenzivna verzija mirisa Coco Mademoiselle Intense biće predstavljena javnosti 1. marta.