H&M sa velikim zadovoljstvom najavljuje saradnju sa kultnim modnim brendom The Vampire’s Wife, britanske dizajnerke, modela i muze Susie Cave (da, supruga muzičara Nika Kejva, otuda i naziv brenda Vampirova žena).

Omiljeni modni brend, Vampirova žena, poznat je po laskavim siluetama, glamuroznim detaljima i neobuzdanom slavlju žena i ženskog tela.

Kolekcija je progresivna i u stavu i u izradi; odeća je napravljena od materijala održivog porekla. Kolekcija će biti dostupna u odabranim prodavnicama i preko online prodavnice HM.com od 22. oktobra 2020.

„Bila mi je velika čast što su me zamolili da budem dizajnerka i kreativna direktorka kolekcije nastale u saradnji Vampirove žene sa H&M-om. H&M se izuzetno potrudio da oživi mračni i senzualni svet Vampirove žene. Nadam se da će ova kolekcija pružiti toliko radosti onima koji je budu nosili, kao što je i meni dok sam je stvarala “ kaže Susie Cave, kreativna direktorka i dizajnerka.

Saradnja Vampirove žene sa H&M je smela i ženstvena. Ključni modni komadi uključuju crnu čipkastu mističnu mini haljinu sa naglašenim ramenima, baršunastu mini haljinu sa senzualnom mašnicom i romantični srebrnasti čipkasti ogrtač, koji je izrađen od recikliranog najlona i recikliranog poliestera.

Pročitajte i ovo: Kompletan vodič ženskih tašni u trendu za jesen – zimu 2020/21

Modni dodaci podstiču hirovitost, u vidu šarmantnih ogrlica, narukvica i manžetni koje imaju ikonografiju Vampirove žene, sve sa vampirskim zubima.

Čipkaste rukavice bez prstiju i bele kragne sa volanima takođe su razigrane.

Klasična crna boja dominira kolekcijom za privlačno misteriozan osećaj, sa svetlucavom srebrnom čipkom, raskošnim manžetnama i bogatim baršunastim materijalima koji dodaju luksuzni ton.

Pročitajte i ovo: Kompletan vodič ženske obuće u trendu za jesen – zimu 2020/21

„Ovom saradnjom, H&M i The Vampire’s Wife žele da pokažu našim kupcima da moda može, i treba da osnaži i podstakne žene da se osećaju kao najbolja verzija sebe. Dugo smo bili inspirisani energijom i vrednostima brenda Susie Cave i oduševljeni smo što zajedno radimo ovu nesumnjivo vrlo posebnu kolekciju, ” kaže Maria Östblom, šefica dizajna ženske odeće u H&M.

Pročitajte i ovo: Kompletan vodič modnih trendova za jesen – zimu 2020/21

Zajedno sa H&M, Susie Cave je kreativna direktorka kampanje pozivajući nas u svet Vampirove žene sa ključnim temama kampanje: snaga, ranjivost, intimnost, nepoznato i ženstvenost.

Pročitajte i ovo: Kompletan vodič boja u trendu za jesen – zimu 2020/21 godinu

Muza brenda Samantha Snow, model Eva Apio i britanska pesnikinja Greta Bellamacina zvezde su kampanje, koja beleži zajedničke vrednosti napretka i osnaživanja žena kako u slici tako i u filmu.

 

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.