Drage Vage,

Početak 2022. godine vam je pogodan da se usmerite u izradu finansijskih planova, nove investicije i poboljšanje platnog prometa.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Jupiter će praviti sekstil sa Uranom u februaru što će vam pružiti mogućnosti da razradite jednu ideju koja vam može doneti veliku zaradu, pod uslovom da prihvatite veći stepen rizika i investirate veću sumu novca u nešto u šta ranije niste investirali.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

To može biti u vezi novih tehnologija, investicionih fondova i oblasti IT industrije, prosvete i zabave.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Jupiter će u aprilu praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam omogućiti da pokrenete veći broj novih usluga koje će vam privući nove klijente i omogućiti vam da prestignete konkurenciju i ostvarite zaradu veću od planirane.

Technology photo created by rawpixel.com - www.freepik.com
Foto Rawpixel, Freepik.com

Imaćete dobar osećaj šta da ponudite tržištu. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva, zabave i trgovine kozmetičkim proizvodima.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Jupiter će u maju praviti sekstil sa Plutonom i omogućiće vam da jedan veliki projekat dovršite u ugovorenom roku, a uspeh i dobitke ćete ostvariti i u oblastima građevinske industrije i mehanizacije, kao i u trgovini energetskim resursima.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Jupiter će 11 maja ući u znak Ovna i usmerićete se na sticanje novih poslovnih partnerstava, sklapanje novih ugovora, a pojačaće se i vaša popularnost u javnosti.

Avgust vam donosi poboljšanje saradnje i uspeh u oblastima ekonomije, pravosuđa i menadžmenta.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Oktobar će vam biti težak mesec za sve vrste partnerskih i saradničkih odnosa jer ćete se suočiti sa razilascima u interesima zbog čega neki bi odnosi mogli da se prekinu na vašu štetu.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Delimično pomračenje Sunca krajem oktobra i potpuno pomračenje Meseca početkom novembra će negativno uticati na vaše finansije i platni promet. Biće neophodno da nalazite kompromise u poslovnim odnosima i da izbegavate nova zaduživanja i investicije.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Nezaposlene Vage će imati pogodne mogućnosti za zaposlenje tokom februara, aprila, maja i avgusta. Posao lako možete dobiti u oblastima javnosti, pravosuđa, knjigovodstva, zdravstva i trgovine.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Prva polovina godine vam je pogodna za poboljšanje zajedničkih finansija, ulepšavanje zajedničkog doma i ostvarivanje kvalitetnijih porodičnih odnosa.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Imaćete više vremena za vaše najbliže i umećete da im se prilagođavate. Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i vaše polje ljubavi, što će doprineti da jedno drugom budete veliki oslonac i podrška u svemu.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Juni i juli će vam proteći u zabavi i putovanjima sa voljenom osobom. Avgust vam donosi ozbiljna neslaganja zbog kvadrata Marsa sa Saturnom. Postaćete sumnjičavi, nezadovoljni i umanjiće se vaše poverenje u partnera.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o JUPITERU u RIBAMA od 29.12.2021. do 20.12.2022.

U oktobru i novembru ćete uspostaviti sklad u odnosu, ali će vam decembar doneti napetosti i neslaganje oko zajedničkih ciljeva.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da upoznate nekog ko bi vam mogao pružiti iskrena osećanja i ko je stabilnog karaktera, emotivan, komunikativan i ko će umeti da vas podstiče i uživa sa vama u zajedničkim aktivnostima.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Tokom maja ćete biti u mogućnosti da upoznate osobu koja zadovoljava većinu vaših očekivanja. Već od juna ćete ući u skladnu emotivnu vezu. Veza će zahtevati izgrađivanje poverenja i iskrenost.

Sredina leta i kraj godine vam nisu pogodni za ulazak u novu vezu.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL NEPTUN, osetljiva čula i duhovna otvorenost

Starije Vage će sredinom godine biti u prilici da upoznaju osobu koja će ih opčiniti svojim manirima i dinamičnim duhom.

Ovo vam je i najpogodniji period u godini za ulazak u novu vezu. Potrudite se da ne propustite šansu zbog neodlučnosti.

Zdravlje

Jupiter će do maja prolaziti kroz vaše pole zdravlja i u prvoj polovini godine će vam osigurati stabilno zdravlje i jak imunitet.

Pročitajte i ovo: SADE SATI Roberta de Nira – Sedmogodišnji tranzit Saturna preko Meseca

Nakon što 11. maja pređe u znak Ovna, biće neophodno da svakodnevno praktikujete fizičke aktivnosti kako bi održali zdravlje u dobroj formi.

U drugoj polovini godine bićete podložni upalama, glavobolji i variranju krvnog pritiska.

Vaša ishrana u narednih godinu dana treba da sadrži namirnice bogate proteinima.

Pročitajte i ovo: SATURN I EMOTIVNE LEKCIJE: Koliko su naši odnosi zreli? Saturn želi da zna da li ste u svemu uvek bili Svoji?

U svakodnevnu ishranu uvrstite jaja, jogurt, sir, soju, pirinač, pileća prsa, teletinu i govedinu, slaninu, ribu i morske plodove.

Od povrća jedite grašak, spanać, sočivo i brokoli. Od voća jedite jabuke, maline, kruške, jagode i sušeno voće. Uzimajte B i D vitamin i magnezijum.

Srećni brojevi: 5, 12, 17, 20, 26