Nova 2021. godina počinje sa ulaskom Marsa u znak Bika što vas upozorava da budete pažljivi sa troškovima i da izbegavate da se zadužujete.

Platni promet će vam se odvijati otežano. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i činiće vas sklonim ulasku u velike rizike i finansijske mahinacije koje bi vam mogle naneti gubitke.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Može da se dogodi da vam neka ranije potraživanja budu naplaćena pravnim aktom koji će biti pravosnažan, a to može umanjiti znatno vašu platežnu moć.

Venera će u februaru praviti konjunkciju sa Jupiterom u znaku Vodolije.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Pokrenućete projekat koji uključuje oblasti zabave, dizajna, kreativnosti i obrazovanja, a koji će se pokazati isplativim u budućnosti i kroz čiju će vas realizaciju pratiti srećne okolnosti.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Tokom marta i aprila imaćete dobar osećaj za partnerstva i saradnju. Uspeh ćete postići u oblasti usluga, javnosti i administracije. Poboljšaćete platni promet i uvećati zaradu.

Tokom maja će Jupiter ući u znak Riba i pokrenućete nove ponude u oblasti usluga. U junu i julu vas očekuju teškoće na polju novca. Izbegavajte rizične poteze.

Tokom avgusta i prve polovine septembra će vaš vladar Venera prolaziti kroz vaš znak i praviće većinom skladne aspekte, što će pojačati vaše rukovodeće sposobnosti.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Poboljšaćete poslovne odnose i postići ćete veliki uspeh u svemu gde je potrebno da pokažete kreativnost i da nalazite idejna rešenja.

Pročitajte i ovo: VENERA U VAGI, pravi romantik u srcu

Oktobar će vam doneti priznanja i mogućnost napretka u karijeri. Vaše radne veštine i lični kvaliteti će imati važnu ulogu kako bi vam nadređeni poklonili poverenje i kako biste došli do boljeg radnog mesta.

U novembru vas još jednom u ovoj godini očekuju finansijske teškoće.

Solarna eklipsa u Strelcu u decembru onemogućiće vam uspeh u pregovorima oko novih projekata. Neke rokove nećete uspeti da postignete.

Nezaposlene Vage tokom marta, aprila i maja imati mnogo povoljnih mogućnosti da dobiju novi posao, čak i stalno zaposlenje. Isto tako ćete imati sreće u septembru i oktobru. Biće tražene vaše rukovodeće veštine.

Pročitajte i ovo: VENERA OPOZICIJA MARS – Pojačana seksualna želja i dramatično pokazivanje naklonosti

Ako ste u vezi, prva polovina godine donosi vam više napetosti nego sloge u odnosu sa voljenom osobom. Problemi koje niste rešavali na vreme su se nagomilali i činiće vašu vezu nestabilnom i napetom.

Od marta do sredine juna očekuje vas mirniji period kada ćete imati razumevanja jedno za drugo i kada ćete više vremena provoditi zajedno u prijatnim razgovorima.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Krajem juna i tokom jula vaš partner će imati brojne zamerke na vaše ponašanje. Naročito će vam zamerati da više vremena provodite sa prijateljima i da se zabavljate na svoj račun, a da zanemarujete njega i porodicu. Imaćete svađu i prepirke.

Od avgusta do kraja oktobra ćete se dobro slagati. U novembru se nećete slagati oko ulaganja zajedničkog novca.

Ako ste slobodni, početak godine doneće vam razočaranja jer ćete otkriti kako osoba u koju ste zaljubljeni ima nekog drugog, dok ćete oko sebe imati još nekolicinu koji će sa vama želeti avanturu ali vam niko od njih neće delovati privlačno.

Pročitajte i ovo: MERKUR U VAGI, odmeren, fin i šarmantan

Tragaćete za nekim ko će vas razumeti i od koga možete dobiti podršku ali i iskrenu razmenu osećanja. Letnje avanture će vas privlačiti ali vam neće doneti očekivano zadovoljstvo.

Tek u oktobru ćete upoznati nekog s kim ćete naći zajednička interesovanja.

Starije Vage će ponesene trenutkom ulaziti u avanture ali će svaka trajati kratko jer osim strasti, ništa u osnovi lepo neće doživeti.

Od septembra vas očekuje bolji period i poznanstvo koje će vam doneti sreću i mogućnost ulaska u dugu vezu.

Početak godine vam donosi pojačani stres i lošu cirkulaciju. Od februara vam se zdravlje popravlja i biće stabilno, a posebno ćete imati snažan imunitet od maja do kraja jula. Od avgusta do kraja oktobra biće vam potrebno više odmora i relaksacije.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT NEPTUN, iluzije i zavisnosti, intrige i skandali

Tokom novembra i decembra će vam biti osetljivo grlo, pluća i zglobovi. Moguća je upala na tim mestima.

Vaša ishrana u narednih godinu dana treba da sadrži što više vitamina i zdravih namirnica koje jačaju imunitet. Na prvom mestu jedite sveže voće kao što su jabuke, pomorandže, maline, kupine, kajsije, smokve, grožđe i avokado.

Pročitajte i ovo: MERKUR U ŠKORPIJI, reč koja hrabri i kada ubojito zvuči

Povrće jedite većinom presno, a od kuvanog jedite pasulj, sočivo, spanać i grašak. Ribu, jaja i jogurt uzimajte više u odnosu na meso.

Srećni brojevi: 6, 11, 14, 19, 22