Postoji jedna jednostavna stvar koju možete da uradite da biste bili sigurni da ste vi i vaš partner seksualno zadovoljni za ceo život – i iznenadili biste se koliko malo parova to zaista radi.

Masturbiranje pred partnerom dok vas gleda nije samo seksi, to je najinformativnija lekcija o seksu koju ćete dobiti.

Jedini, apsolutno zagarantovan način da saznate kako vaš partner voli da bude doveden do orgazma ručno, jeste da gledate kako to radi sam sebi.

Previše vam je neprijatno da demonstrirate? Zatvorite oči dok to radite.

Pročitajte i ovo: TABU SEKS: Zašto nas perverzne stvari toliko uzbuđuju

Nije me briga ako umireš iza očnih kapaka, koristi od ovoga su veće od teskobe. Zato duboko udahnite i nastavite s tim. Dok gledate jedno drugo, postoje neke ključne stvari na koje vredi obratiti posebnu pažnju.

Image by Freepik
Image by Freepik

GLEDAJTE VAŠEG PARTNERA

Gde stavlja ruku na samom početku

Ovo je presudno. Usvajanje tačnog položaja njegove ruke i prstiju je ključ za repliciranje onoga što radi. Zamolite ga da stane čim se uhvati i dobro pogledajte. Naterajte ga da skloni svoju ruku i stavite vašu u ono što mislite da je potpuno isti položaj. Da li se slaže da ste dobro shvatili?

Pročitajte i ovo: Kakav je osećaj kada partnerku ne možete da dovedete do orgazma? Šta kaže ONA, a šta kaže ON

Koji pritisak, brzinu i ritam koristi

Stavite svoju ruku preko njegove da biste dobili bolju predstavu o brzini i ritmu. Kada dobijete opštu ideju, pustite ga da nastavi solo.

Pročitajte i ovo: Sve što muškarci rade u krevetu a žene ne podnose

Šta se menja od njegovog pokreta prve ruke do orgazma

Da li održava istu tehniku ili prelazi između nekoliko? Da li ubrzava kako se približava orgazmu? Koristite njegovu slobodnu ruku da stimulišete bilo koja druga područja kao što su testisi ili donji deo stomaka.

Pročitajte i ovo: Deset laži koje (skoro) svi izgovaramo o seksu

Šta se dešava sa njegovim telom kada dođe do orgazma

Verovatno ćete primetiti da će mu se testisi podići prema telu, penis će postati purpurne boje i disanje će se promeniti. Potražite i njegovo „lice sa orgazmom“ – zapamtite izraz njegovog lica koji će mu uskoro biti vrhunac. Da li mu je glava zabačena? Kakve zvukove pravi?

Pročitajte i ovo: Morate da popijete malo alkohola (ili malo više) da biste se opustili i uživali u seksu? Evo u čemu je problem i kako da ga rešite

Šta se dešava kada prekine stimulaciju

Kada vidite da je prešao granicu neizbežnosti ejakulacije (uskoro će doživeti orgazam bez obzira na sve), šta se dalje dešava? Kada prestaje da pomera ruku? Da li ga uklanja u potpunosti ili drži penis do samog kraja? Kako ga drži?

Image by gpointstudio on Freepik
Image by gpointstudio on Freepik

GLEDAJTE VAŠU PARTNERKU

Gde stavlja prste na samom početku

Da li koristi lubrikant ili pljuvačku da bi područje penetracije učinila klizavim? Da li ona ide pravo na klitoris ili prvo dodiruje druge delove vulve ili tela? U kojoj je poziciji? Šta ona radi sa svojom rezervnom rukom? Da li ona stimuliše svoje grudi?

Pročitajte i ovo: Zašto moj partner i dalje masturbira solo: Da li je to loš znak? 

Koji pritisak, brzinu i ritam koristi

U redu je da vam pokaže kako masturbira koristeći svoj vibrator, ali je korisnije ako može ponoviti proces u nekoj fazi koristeći samo prste. Pogledajte ugao njenih prstiju, koji deo prsta koristi, koliko, kako trlja, koliko jako i koliko brzo.

Pročitajte i ovo: Da li vas vaše genitalije čine nesrećnim?

Da li se koncentriše isključivo na klitoris ili naizmenično ubacuje prst/e unutra? Da li izgleda da postoji naređenje? Stavite svoju ruku preko njene da osetite i vidite šta se tačno dešava.

Pročitajte i ovo: Kako da koristite vibrator na muškarcu 

Ako je stidljiva, sedite iza nje i pustite je da se nasloni na vaša grudi, opuštajući se između vaših nogu. Zatim stavite svoju ruku preko njene. Ali nemojte ostati u ovom položaju!

Pročitajte i ovo: Nikada nećete biti dobri u ORALNOM SEKSU ako se ne pridržavate ovih pravila

Morate da se pomerite ispred nje da biste mogli da je pravilno posmatrate. Naterajte je da zatvori oči ako joj je ovo neprijatno.

Image by Racool_studio on Freepik

Šta se menja od njenog prvog dodira do orgazma

Ona se može držati iste tehnike u pristupu orgazmu – a takođe je vrlo verovatno da se uopšte neće promeniti tokom cele sesije. Žene imaju tendenciju da vole predvidljivost u orgazmu i umesto da žude za raznovrsnošću sa masturbacijom ruku, i često su najsrećnije ako radite potpuno istu stvar svaki put.

Pročitajte i ovo: Nećete verovati koliko su često stari Grci imali seks! Ovo je recept za njihovu vijagru

Međutim, kao i uvek, samo zato što većina žena nešto voli, ne znači da sve tako rade. Gledajte da vidite da li staje i počinje ili nastavlja da pomera prste neprekidno.

Pročitajte i ovo: Kako da imate orgazam (za žene koje ga nikad nisu imale)

Koji su znaci da se približava orgazmu

Verovatno ćete primetiti da će joj klitoris postati uspravniji, boja genitalija će postati crvenija i svetlija, disaće drugačije i bradavice će joj se možda stvrdnuti. Mnoge žene okreću glavu unazad i mnoge nakratko dobiju crveni osip na gornjem delu grudi. Koji su njeni lični signali?

Image by standret on Freepik

Kada prestaje sa stimulacijom?

Ovo je ključno: zapravo najvažniji deo cele vežbe! Jedna od najčešćih grešaka koje muškarci prave kada masturbiraju ženu je prerani prestanak.

Pročitajte i ovo: Bojim se seksa posle porođaja

Naši (ženski) orgazmi traju mnogo duže od vaših (muških), pa ćete se možda iznenaditi (da ne spominjemo ljubomoru) kada vidite da ona pomera prste mnogo duže nego vi kada joj to radite.

Pročitajte i ovo: Da li bi trebalo da odem ako seks nije dobar?

Obratite pažnju i na pritisak i brzinu. Da li se ona povećava i onda značajno smanjuje tokom orgazma? U kom trenutku ona potpuno povlači prste?