Ovo je prvi u nizu blogova dizajniranih da transformišu vaš ljubavni život trenutnim, lakim rešenjima za uobičajene seksualne pritužbe parova. Šta da radim ako želi da progutam?

Rešenje ima Trejsi Koks, poznata seks edukatorka. Prvo, nemojte ni sanjati da to radite osim ako nije testiran na HIV i SPB (seksualno prenosive bolesti) – sve što je potrebno je malo posekotine u ustima i zaraženi ste.

Drugo, ako zaista ne želite to da uradite – nemojte. Negutanje ne znači da je njegovo iskustvo oralnog seksa uništeno. Ali ako je to partner od poverenja i nekako vam ne smeta, šta kažete na to da pokušate? Seme je samo protein i šećer – bezopasno je (i ne, neće vas ugojiti.) Možete da isprobate jednom.

Ako vas ukus odbija, verovatno je do njegovog načina ishrane.

Pročitajte i ovo: Nikada nećete biti dobri u ORALNOM SEKSU ako se ne pridržavate ovih pravila

Što je ishrana zdravija, to će mu biti bolji ukus. (Sok od ananasa bi trebalo da ga učini slatkim, mada ova priča nije baš precizna o tome kada i koliko treba da ga pije.)

Ako odlučite da progutate:

Kada osetite da će doživeti orgazam, postavite njegov penis tako da vam se vrati u usta. Lakše je progutati u jednom gutljaju i zaobići ćete vrh svog jezika, gde se nalazi vaše čulo ukusa. Ili ga usmerite ka unutrašnjoj strani obraza i brzo progutajte.

Pročitajte i ovo: Zašto moj partner i dalje masturbira solo: Da li je to loš znak? 

Ako zaista volite da gutate (a to nije tako retko, usput budi rečeno!), pokušajte da mu držite karlicu obema rukama kada je blizu orgazma i ljuljajte ga prema sebi tako da vam uđe duboko u usta dok ejakulira.

Druga tehnika je da se pretvarate da gutate:

Držeći usta ili usne lagano preko vrha njegovog penisa i nežno pritiskajući jezik na prorez na vrhu dok ejakulira. Nastavite da muzete njegov penis rukom i jednostavno pustite da sperma iscuri iz vaših usta niz otvor. Osećaj je prilično lep za njega jer je super klizavo i dobar je kompromis: on vam je nekako ušao u usta, ali niste morali da progutate.

Pročitajte i ovo: Da li vas vaše genitalije čine nesrećnim?

Druga opcija je da kažeš ‘Želim da svršiš svuda po meni, gde god želiš’. I ozbiljno. Pustite ga da vam svrši po grudima, licu, vratu, kosi. Dok on to radi, recite (u sebi) „Bože, upalilo je“.

Zloglasna biserna ogrlica:

Ovo uključuje mazanje grudi, gurajući ih zajedno i klizeći njegov penis između dojki. On gura – ​​ako možete da dohvatite, ližite mu penis kad iskoči na vrhu (ovo funkcioniše ili uopšte ne, u zavisnosti od toga kolike su vaše grudi i koliki je njegov penis). Kada ejakulira, sperma završi oko vašeg vrata, baš kao biserna ogrlica. Osim što nije baš nešto trajna ili skupa.

Pročitajte i ovo: Kako da koristite vibrator na muškarcu 

Naravno, ako se osećate neprijatno zbog gore navedenog, možete jednostavno ukloniti usta dok nastavite da radite rukom i pustite ga da ejakulira na taj način.