Kada niste sigurni i dvoumite se šta da obučete, imajte na umu da sa belom košuljom ne možete da pogrešite.

Malo je osnovnih modnih komada na koje se oslanjamo više od bele košulje. U suštini, bela košulja je osnovni modni komad koji može da podigne svaku odevnu kombinaciju na viši nivo – jednako dobro izgleda bilo da je stilizujete uz odelo za posao, prekrivate njom oskudni bikini na putu do plaže ili nosite uz farmerke za druženja sa prijateljima.

Kada nosite belu košulju uvek ste dobro odeveni.

Pročitajte i ovo: Rascvetajte jesen cvetnim haljinama u stilu Kejt Midlton

Pinko, pinko.com

Ničija garderoba nije potpuna bez skromne bele košulje. Skromne samo naizgled jer bela košulja može da bude vrlo raskošna, što zavisi od materijala i kroja, kada je od vrhunskog materijala i odličnog kroja, postaje kruna svake odevne kombinacije. Svakako jedan od najsvestranijih modnih komada koji svaka žena treba da ima, jer je nosiva u svim prilikama i odevnim kombinacijama, na bezbroj načina. Razliku čini osoba i način na koji je nosi.

Pročitajte i ovo: Obrni igricu uskom suknjom koja nikad nije bila seksipilnija

Međutim, kako može da podigne, tako može i da uništi vaš izgled, ako nije čista, kao sneg čisto bela, ima tragova neizbrisivih mrlja, požutela od stajanja ili posivela od ispranosti. Da, bela košulja ima svoj ograničeni rok trajanja, o kojem treba pažljivo da vodite računa. Inače, veća šteta nego korist.

Pročitajte i ovo: Podesite ton odevanja za novu sezonu obućom u neutralnim tonovima

Bilo da je vaša izrađena od hrskavog pamuka ili meke svile, prilagođeni oblik dugmadi čini bilo koju odevnu kombinaciju odmah elegantnom. Možete je upariti sa pantalonama i blejzerom i odmah krenuti na posao. Možete je uvući u farmerke, navući patike i krenuti u obavljanje vikend aktivnosti. Zavežite je u struku, savijte rukave – bez obzira na željeni stil ili doba godine, ne možete da pogrešite sa belom košuljom.

Pročitajte i ovo: Osvežite svoju garderobu sa par upečatljivih detalja