Tek što se navikli na ideju o masaži vagine, o čemu smo pisali nedavno, već je stigao novi vaginalni trend (da, postoje i vaginalni trendovi!), a vi odlučite da li je luđi ili genijalniji.

Kako stvari stoje u domenu vaginalno estetsko-korektivne hirurgije, žene su počele da ubrizgavaju krv u svoje klitorise. Nemojte da se mrštite jer ideja je, zapravo, vrlo stimulativna i inspirativna jer sve se radi u svrhu boljeg i intenzivnijeg doživljaja orgazma.

girl-97433_1280Mada, može da deluje vrlo zastrašujuće na prvi pogled, jer procedura podrazumeva stavljanje igle u najosetljiviji deo ženskog tela, klitoris, radi ubrizgavanja krvi.

Ali pre nego što prekrstite svoje noge zauvek, postoji dobar razlog zašto se primenjuje ovaj poduhvat – bolji seksualni život! A to svi želimo, zar ne?!

Procedura, koja je podržana i odobrena od strane medicinske nauke, funkcioniše tako što se ubrizgava prethodno uzeta krvna plazma bogata trombocitima, iz drugog dela tela pacijentkinje, u njen klitoris, čime se stimuliše razmnožavanje i rast matičnih ćelija u zdravije tkivo.

Rezultat zahvata je povećana prirodna lubrikacija vagine. Na ovaj način žena dobija veće šanse za postizanje redovnijih i moćnijih orgazama. Takođe, povećava se vaginalna nadraženost, tako da žena lakše i brže postaje seksualno uzbuđena. Efekat jednokratne procedure može da traje godinu dana.

Sama procedura prilično kratko traje, praktično pet minuta. Tokom trajanja zahvata, vagina se premazuje kremom sa efektom anestezije, tako da je za pacijetkinju postupak sasvim bezbolan.

Morate priznati da ovo nije mnogo muke za godinu dana sjajnog seksa, kad pomislite da su vam sve lađe potonule. Naročito se preporučuje ženama pred i u periodu menopauze, kao posle nastale promene.

Ukoliko ste upoznati sa kozmetičkim vampirskim tretmanom lica, sigurni smo da nalazite velike sličnosti sa ovom vaginalnom procedurom. Zapravo, radi se o vrlo sličnom tretmanu, koji funkcioniše po istom principu.

Sa druge strane, ukoliko niste voljne da se podvrgnete ovom vaginalnom tretmanu, možete i da se pozabavite edukacijom vašeg partnera o vašim potrebama i pobrinete se da bolje savlada gradivo, radi vašeg boljeg zadovoljenja. Na vama je da odlučite, a na nama da vas upoznamo sa novim trendovima.

U svakom slučaju, orgazam dnevno, briše bore sa lica i odnosi pola tovara briga.