Nabavite ove sezone bar jedan par obuće u Pepeljuga stilu da možete u njima da provedete ceo dan, a ne da rizikujete da bežite u ponoć, glavom bez obzira!

Ovaj najnoviji trend daje potpuno novo značenje, ne samo svečanoj obući, već i obući za venčanja.

Razlika se briše, kao da je nestala u ponoć, čarobnim štapićem taknuta – maknuta, tako da ove modne sezone možete da nosite obuću sa mnogo štrasa, staklića i šljokica, u svim prilikama, od ranog jutra, do kasne večeri.

GUCCI

Najbolje od svega je što obuću Pepeljuga stila možete da kombinujete sa najjednostavnijim odevnim kombinacijama, recimo, farmerkama i majicom, plisiranom suknjom i jednostavnom košuljom. Nije vam potrebna svečana haljina da biste uz nju poneli Pepeljuga cipele. Dovoljno je da poželite da budu na vašim stopalima.

Kontrast koji se stvara ovakvim kombinacijama oživeće vaš stajling i time dati mu dodatnu dozu glamura i šika za svaki dan. Tajna je u tome da prodrmate prigušene vibracije u običnim modnim kombinacijama koje ste do sada nosile i pridodate svojoj svakodnevnoj odeći posebnu notu sofisticiranosti.

Dakle, Pepeljuga stil obuće ove modne sezone nije samo za plesni podijum. Izađite na ulicu u njima i napravite veliki iskorak u svom izgledu ove modne sezone.

BALENCIAGA
OFF-WHITE
MIU MIU
JIMMY CHOO
JIMMY CHOO
JIMMY CHOO
AQUAZZURA
DOLCE&GABBANA
GUCCI
JIMMY CHOO