Šouraner serije otkriva da će radnja druge sezone uključivati lik Samante Džons, ali samo kao poruku.

Dobre vesti za obožavaoce Kim Cattrall (i njenog lika Samante Džons) koji su patili zbog toga što je ne gledaju ponovo sa Keri, Šarlot i Mirandom u nastavku serije Seks i grad.

Samantha će takođe biti u And Just Like That 2!

To je potvrdio i Majkl Patrik King, šouraner najomiljenije TV serije ovog trenutka, koji je u intervjuu za Variety podelio neke detalje o narednoj sezoni, uključujući i povratak lika Samante Džons u radnju emisije.

Hoće li Kim Cattrall (aka Samantha Jones) zaista biti u And Just Like That 2?

Mitski lik Samante Džons predstavljen je u prvoj sezoni serije i to samo kroz razmenu poruka sa Keri Bredšou, koju igra Sara Džesika Parker.

Dve glumice su godinama vodile prilično otvorenu javnu svađu, koja ih je i razdvojila na ekranu.

Zbog toga je Kim Cattrall (65) više puta izrazila svoju čvrstu odluku da ne želi da se vrati da bude deo serije.

Međutim, na pitanje tokom intervjua za Variety da li će se Samantin lik ponovo pojaviti u drugoj sezoni, Majkl Patrik King je odgovorio: “Da!”

Voditelj emisije nije bio voljan da podeli više informacija o predstojećoj sezoni: “Sve je sada tako novo.” Ali on je objasnio da mu je cilj „da spoji sve likove u miksu, tako da ne budu toliko odvojeni jedni od drugih“.

Teško je reći šta će se desiti, ali izgleda malo verovatno da će se Kim Cattrall vratiti kao Samanta u filmu And Just Like That 2.

Prva sezona je završena razmenom poruka između nje i Keri, a verovatno će i u drugoj sezoni lik Samante biti prisutan samo virtuelno, možda sa drugim porukama između nje i tri drugarice.

Samo treba da sačekamo i vidimo!