Ovo je doba digitalizacije i sve što se dešava na ovogodišnjem IFA sajmu podređeno je digitalizaciji, što je već primenjeno u našim proizvodima, kao što možete da vidite.

ifa3

Izjavio je Franjo Bobinac, predsednik uprave kompanije Gorenje i njen generalni direktor, pred prisutnim predstavnicima srpskih medija, među kojima je bio i portal Sito&Rešeto, prilikom susreta na sajamskom štandu Gorenja na IFA sajmu u Berlinu, koji se održava od 4. do 9. septembra.

Gorenje stand, 4

Na najvećem svetskom sajmu potrošačke elektronike i kućnih aparata,  IFA u Berlinu, koji ove godine potvrđuje svoju vodeću poziciju sa 1.645 izlagača, na iznajmljenom prostoru od 150.000 kvadratnih metara, kompanija Gorenje premijerno je predstavila novu dizajnersku liniju kuhinjskih aparata Gorenje by Starck (Designed by Starck, Defined by You), koju je kreirao proslavljeni francuski dizajner i jedan od najpoznatijih u svetu, Filip Stark.

Inspirativna nova linija, Gorenje by Starck, nosi potpis francuske dizajnerske zvezde Filipa Starka (Philippe Starck), rezultat je iskustva i kreativne snage najvećeg savremenog dizajnera koji uspešno koristi sve mogućnosti tehnologije kako bi odgovorio potrebama i željama modernog korisnika.

Kod linije Gorenje by Starck, izazov je bio kreirati nešto što je tehnološki izvrsno ali i dalje toplo i blisko ljudima. Elegancija ove kolekcije leži u diskretnosti njenog vrhunskog kvaliteta i minimalističkog dizajna, objasnio je Philippe Starck prisutnima. Rerna, ploča za kuvanje, kuhinjska napa i frižider se ističu prestižnom kombinacijom nerđajućeg čelika i reflektirajućeg stakla visokog kvaliteta. Izražajan izgled aparata će se uklopiti u okruženje, a što se već vidi po njihovoj spoljašnosti, koja nagoveštava životni stil korisnika.

stark
Filip Stark obilazi Gorenje štand u pratnji Franje Bobinca, predsednika uprave i generalnog direktora kompanije Gorenje; Kad sam ga zamolila za selfie, rado je prihvatio zajedničko slikanje.

Starkovo izlaganje na Gorenje štandu izazvalo je veliko interesovanje novinara, tako da se okupilo više od 100 predstavnika medija iz celog sveta na konferenciji za štampu.

Gorenje stand, 2

Od noviteta, na ovogodišnjem IFA sajmu, pored kompletne ponude svog asortimana, koji prodaje u 90 zemalja širom sveta, Gorenje je predstavilo i Infinity lifestyle liniju kućnih aparata prestižnog dizajna, kao i svoj novi, premium brand skandinavskog dizajna, ASKO, kojim Gorenje osvaja australijsko tržište.

Inače, nova oglašivačka kampanja kompanije Gorenje na globalnom nivou ide pod sloganom Life Simplified. Pojednostavljen život.

Kompanija Gorenje na poseban i jedinstven način predstavila je svoje proizvode vrhunskog kvaliteta svojim gostima na sajamskom štandu. Naime, specijalni gost kompanije bio je Andrej Kuhar, jedini slovenački kuvar koji je odlikovan Mišelinovom zvezdicom, najuglednijim gastronomskim priznanjem u svetu, koji je spremao fantastične kulinarske delikatese na Gorenje kućnim aparatima za sve prisutne goste.

WP_20150904_10_52_19_Pro

Na događaju koji se održava od 4. do 9. septembra, Gorenje grupacija predstaviće, takođe, i svoj novi identitet i vizuelni izgled Gorenje brenda koji je inspirisao korisnike u proteklih 65 godina. Ključna poruka revidiranog identiteta je dato obećanje nedvojbenog kvaliteta i superiornog korisničkog iskustva.