Ukoliko volite da gledate krimi serije, predlažemo vam da obavezno pogledate uzbudljivu seriju ”Ćutanje” (Šutnja / The Silence) na HBO Max.

Policijski detektiv, novinar luzer i žena političara bivaju uvučeni u zastrašujući kriminalni milje i užasni vrtlog trgovine ljudima od Istočne do Zapadne Evrope. Otkrivaju mrežu koja se neprijatno vrti od podzemlja sve do najviših krugova moći.

Glavne uloge igraju poznata ukrajinska glumica Kseniya Mishina i hrvatski glumci Goran Bogdan i Darko Milas, a pored njih tu su i Sandra Loncaric, Leon Lučev, Viktor Saraykin, Tihana Lazović i drugi.

HBO Max promo

Serija Ćutanje (Šutnja / The Silence) zasnovana je na romanima Izborna šutnjaIspovjedna tajna i Kijevska piletina književnika i novinara Draga Hedla. Scenario je napisao Marjan Alčevski (autor prve regionalne HBO Europe serije Uspeh), producenti su Miodrag Sila i Nebojša Taraba, a režiju potpisuje definitivno trenutno najbolji hrvatski reditelj Dalibor Matanić, među čijim najuspešnijim projektima do sada su serije Novine i Područje bez signala, kao i filmovi Zvizdan i Zora.

Serija je nastala u saradnji HRT-a i produkcijske kuće Drugi plan, u koprodukciji sa Beta Filmom i javnim servisom ZDF/Arte, Star Mediom i striming servisom OLL.TV.

Prva sezona snimana je od marta do juna 2021. na lokacijama u Zagrebu, Osijeku i Kijevu. Kako saznajemo, druga sezona snimaće se u Beogradu.

Obavezno pogledajte ovu sjajnu seriju.