U četvrtak veče, beogradskoj modnoj publici predstavljena je najnovija kolekcija prve linije za aktuelnu sezonu jesen-zima 15/16 čuvene italijanske modne kuće Trussardi.

Trussardi Fashion Evening održan je u Belom dvoru, u organizaciji XYZ Premium Fashion Store, u saradnji sa partnerima Trussardi Group i Visa Premium karticama, pod pokroviteljstvom Italijanske ambasade. Uz kolekciju prve linije Trussardi za jesen-zimu 2015/16, tokom večeri prikazana je i najnovija kolekcija modne linije Trussardi Jeans.

Specijalna gošća modne revije bila je kreativna direktorka Trussardi Grupe, Gaia Trussardi, koja, inače, nadzire kreativne aspekte razvoja svih Trussardi kolekcija, od kreacija do promotivnih kampanja.

Modna kuća Trussardi jedna je od najstarijih u Italiji. Od samih početaka, Trussardi je sinonim za diskretnu prefinjenost, eksperimentisanje i inovaciju.

Trussardi Group osnovao je Dante Trussardi, 1911. godine u Bergamu, Italij, dok Trussardi Group i danas, uprkos proširenju, nastavlja sa očuvanjem glavnih vrednosti porodičnog poslovanja, kako bi se prilagodila ritmu i životnom stilu savremenih vremena. Četvrta generacija porodice, kojoj pripada i Gaia Trussardi, vodi modnu kompaniju.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.