Ovaj mlad Mesec u Biku nastupiće u sredu, 8. maja 2024. godine, ranom zorom u 05:21 časova, označavajući vreme za razmišljanje i postavljanje namera.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

Majski mlad Mesec na 18° Bika donosi svež vazduh nakon intenzivne energije prošlomesečnih pomračenja i retrogradnosti. To je kao da pritisnete dugme za resetovanje i počnete iznova.

Pročitajte i ovo: Mesec u uporednim horoskopima

Nakon što smo se suočili sa emocionalnim prtljagom i neodgovorenim pitanjima tokom nedavnih ciklusa punog Meseca, ovaj mladi Mesec nas poziva da napravimo korak unazad i uskladimo svoju energiju. Vreme je da zastanemo, razmislimo o našim ciljevima i posadimo seme za budućnost.

Pročitajte i ovo: Kako da aktivirate drugu kuću novca i materijalnih vrednosti

Aprilski pun Mesec u znaku Škorpije možda je izazvao jake emocije, ali sada je prilika da se krene napred sa optimizmom. Razmislite o ovom mladom Mesecu kao o praznom platnu na kome možete da naslikate sliku svoje budućnosti. Hajde da otkrijemo efekat majskog mladog Meseca u Biku!

Pročitajte i ovo: Pluton, ludak i kontrolor, opsesivna želja za pobedom i kontrolom

Mesec nas svakog meseca vodi kroz svoje različite faze, nudeći nam emocionalne uspone i padove. Ove faze odražavaju prirodni ritam naše intuicije i emocija.

Pročitajte i ovo: Mars u Ovnu, borben, impulsivan i nepromišljen

Tokom faze mladog Meseca, to je kao novi početak. Imamo priliku da se oslobodimo svake negativnosti ili tereta koji nas opterećuju. Vreme je da resetujemo fokus i preusmerimo svoju energiju prema onome što želimo da unesemo u svoje živote u narednih šest meseci.

Pročitajte i ovo: Opasnosti i problemi 12. kuće horoskopa

Zamislite to kao raščišćavanje lista i postavljanje namera za budućnost. To je moćno vreme za ispoljavanje i postavljanje ciljeva koji su u skladu sa našim najdubljim željama. Dakle, iskoristite energiju mladog Meseca da zacrtate kurs za naredne mesece!

Pročitajte i ovo: Kako da iskoristite Uran i njegove aspekte na najbolji način

Tokom mladog Meseca u Biku, postoji retko poravnanje poznato kao trostruka konjunkcija koja uključuje Veneru (povezana sa željama i privlačnošću) i Jupiter (simbolizuje sreću i zadovoljstvo).

Ovaj jedinstveni kosmički događaj pruža priliku da iskoristimo naše strasti.

Pročitajte i ovo: Tranzitna Venera u Biku u aspektima prema vašim natalnim planetama

U astrologiji, ove tri planete se smatraju korisnim, donoseći pozitivnost u naše živote. Ovo poravnanje nas podstiče da zadubimo duboko u sebe, povežemo se sa svojim najdubljim željama i postavimo jasne namere.

Pročitajte i ovo: Najbolji i najgori ljubavni parovi zodijaka

Sa ovim moćnim poravnanjem u Biku, zamislite neograničene mogućnosti koje se otvaraju pred vama. Spremite se da krenete na putovanje gde se snovi manifestuju u stvarnost.