Ljubav muškarca prema svom penisu prevazilazi sve okvire emotivnih doživljaja u njegovom životu.

Eh, samo kad bi žene imale isti odnos prema svojoj vagini. Od najranijeg detinjstva, penis je svom gospodaru najbolji prijatelj i najverniji sluga. Pazi ga, mazi ga i nadeva mu posebno ime. Prva mu je i najdraža igračka. Bastion muškosti. Najveći ponos i oslonac u životu.

Uz klikere, omiljeni muški sport, od malena je merenje penisa, a disciplina poređenje. Pobednik postaje vođa krda, a gubitnik biva proteran iz istog, uz najgrđe pogrde, šikaniranje i omalovažavanje.

Mnogi muškarci sebe definišu kroz svoj penis.

Pre svega, njegov izgled, veličinu i potentnost. Što je penis veći i krupniji, to su muškarčeva sigurnost u sebe i samopouzdanje jači i snažniji. Performanse i funkcionalnost polnog organa najveća su slabost i briga u životu prosečnog muškarca.

Najlakši način da muškarcu poljuljaš tlo pod nogama nije zemljotres, već udaranje na njegov ponos i diku.

Pominjanje samo jednog od tri stuba muškog svetog trojstva, što su veličina, debljina i potencija, dovoljno je da muškarca otera u bespovratnu agoniju, bez obzira da li oskudeva ili ne, u bar jednom od ova tri segmenta.

Mali ti je! Kako je tanak! Šta, već je gotovo?! Najveća su noćna mora muškog pola, a najveći strah da ga izda poslušnost njegovog vršnjaka.

Mnogo je pitanja, maštanja i zabluda kada je veličina penisa u pitanju. Nauka kaže, a praksa potvrđuje, da je prosečna dužina penisa u stretch poziciji (rukom povučen i rastegnut) kod Belaca 12, 5 cm. Crnci premašuju koplje za jedan centim, dok Azijati zaostaju za cela dva i po.

Penis se može povećati u dužini od 1,6 do najviše 9 cm, dok se prosečna debljina penisa kreće od 9-12 cm, u punoj erekciji.

Poštovani publikume, ako ste mislili da se opšti nivo kulture fizičkog izgleda menja i sazreva samo kod žena, grdno ste se prevarili. Dok žene više pažnje posvećuju spoljnim atributima svoje ženstvenosti, prioritet muškaraca je njihov polni organ.

Stručnjaci kažu da im se obraća sve više muškaraca koji vode računa o tome kako im izgleda penis, a ne samo da li im se diže. Sve je više onih koji žele dosta deblji, nešto veći i estetski lepši penis.

Do sada sam znala da šarene pilule za lilule i psihoterapija uspešno rešavaju problem potencije i da se plastičnom operacijom može produžiti penis za nešto malo veći broj ali da se bujnost penisa, odnosno, debljina, može povećati za ceo centimetar do čak dva u obimu, to sam prvi put čula od lekara plastične hirurgije.

I naravno, odmah se dodatno zainteresovala da bih podelila ovu radosnu vest sa mojom čitalačkom publikom i usrećila mnoge žene i muškarce. Da, na prvo mesto stavljam žene i to sa posebnim razlogom.

Da se ne lažemo, dužina je bitna al’ obim je presudan!

Dolaskom kod lekara, i poslednji od muških problema u nizu (debljina penisa) biva rešen.

Iako muškarci misle da je veličina jedino važna, pobednički favorit većine žena je obim penisa. Sve što pretekne van nežnog stiska šake predstavlja olakšanje za ženu, a dva centimetra više već su ‘Mašala!’.

Ima onaj vic kad muškarac dođe kod lekara i požali mu se da ima tanak penis.

  • Doktore, šta da radim?! Kako da ga podebljam?!
  • Kaži ženi da ga namota na viljušku, pre nego što ga stavi u usta.

E, pa sad, do bujnog penisa ne dolazi se baš tako lako ali postupak jeste prilično jednostavan i brz. Svega pola sata, pod lokalnom anestezijom, potrebno je da se željena količina masnog tkiva, koja se pacijentu uzima iz regije gde ga najviše ima, što je kod muškaraca obično stomak, ubrizga u penis, malo provalja rukom hirurga (kao kad mesite mekike), da bi se masnoća pravilno rasporedila i hirurški zahvat je gotov.

Pacijent može odmah nakon zahvata da ide kući, kao posle zubarske intervencije. Lekari kažu da seksualne odnose pacijent može normalno da ima već posle par dana.

Posebno naglašavaju da ubrizgavanje masnog tkiva u penis radi njegovog podebljanja nema nikakve veze sa potencijom muškarca. Tako da se ova vrsta zahvata radi samo kod muškaraca koji su erektilno funkcionalni, tj. diže im se.

Verujem da biste pomislili da sam nešto pobrkala kada bih vam rekla da je pre neki dan došla jedna gospođa kod lekara da zakaže intervenciju za svog muža, bez njegovog znanja.

Jednostavno, pitala ga je šta namerava da joj pokloni za Dan žena, a on joj je odgovorio da će učiniti za nju šta god ona želi i što bi je učinilo srećnom.

Skromna, kakva jeste, zadovoljila se sa dva teeny-weeny centimetra u obimu njegovog penisa. Jer najbolji način da usrećimo druge je da najpre usrećimo sebe.