Tom Hardi objavio je na svom Instagram profilu fotografije sa snimanja filma Fonzo, u kome igra Al Kaponea.

Malo je reći da to nije Tom Hardi na kakvog smo navikli. Britanski glumac potpuno se preobrazio u lik legendarnog šefa mafije Al Kaponea, u poslednjim godinama svoga života.

♠️? Chasing Fonzo????????

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Hardi je obrijao glavu za ulogu i nosi različite perike tokom snimanja. Njegovo je lice, takođe, preobraženo šminkom i protetikom.

Film prati Kaponea nakon puštanja iz zatvora, dok se bori s demencijom i kako “njegova prošlost postaje sadašnjost jer sećanja na njegovo nasilno i brutalno poreklo prerastaju u njegov budni život”.

Mega awkward character misstep ?

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Pre dve nedelje Hardi je obožavaocima prvi put dao priliku da bace pogled na njega kao Kaponea, podelivši sliku na kojoj u ruci drži čuveni gangsterov Fedora šešir.

Snimanje je počelo u Nju Orleansu početkom ovog meseca, a do sada su Hardi i reditelj Džoš Trank svoje fanove redovno obaveštavali o procesu snimanja plasiranjem aktuelnih fotografija na Instagramu. Film još uvek nema zvanični datum premijernog prikazivanja.

NOLA – ?? ♠️ ? National Unicorn Day ? ??????❤️?????????

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Pored Hardija, u filmu Fonzo igraju Maet Dilon, Kajl Meklahlan, Džek Lauden i Linda Kardelini, koja igra Kaponeovu dugogodišnju ženu, Me.

Hardija ćemo uskoro videti na velikom platnu u filmu Spider-Man spin-off Venom, uz Dženi Slejt, Mišel Vilijams i Rizom Ahmedom.

Snimanje Venoma završeno je prošlog meseca, a premijera je zakazan za 5. oktobar u Velikoj Britaniji i SAD-u.

Chasing Fonzo…?????????????

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on