Ako i vi jedva čekate da pokažete svoju voljenu teksas midi suknju 24/7, sve što treba da uradite je da saznate koji su modeli u trendu za novu sezonu.

Do sada ste se prepuštali teksas suknjama svih dužina, stilova i nijansi, ali uskoro, očekujemo, teksas midi suknja će biti ta koja će nadmudriti konkurenciju i postati jedna i jedina zvezda vaših outfita.

Ključni deo srednjosezonske garderobe, ove jeseni možete da ga nosite ravnodušno i tokom dana i uveče, samo menjajući cipele, torbe i sitne dodatke u zavisnosti od toga da li želite da ga ubacite u sportski svakodnevni izgled ili u šik outfit.

I ako je dobra vest da je beskonačan broj novih predloga već stigao u jesen – zima 2023/24 kolekcije, loša vest je da je izbor toliko širok i raznovrstan da nije nimalo lako snaći se među mnogim varijantama koje potpisuju modni brendovi.

Ali ne bojte se: već smo u mogućnosti da otkrijemo koje će teksas suknje biti najpopularnije ove sezone! Evo 5 trendi modela koje ne bi trebalo da izgubite iz vida.

#1 RAVNA SA PROREZOM

Uska kao olovka… Neizostavan odevni predmet kraljica uličnog stila (o čemu svedoče i najnovije fotografije snimljene tokom Nedelje mode u Kopenhagenu), ravna suknja sa maksi prednjim prorezom koja se za jesen-zimu 2023-2024 vraća u mnogim novim verzijama koje potpisuju veliki i mali brendovi.

MANGO
ASOS DESIGN
UNICLO
ARKET 5

#2 BELI TEKSAS

Još jedna teksas olovka suknja koju imate u svom ormaru? Vanvremenski model od koga se nikada ne umorite i koji je takođe veoma lako uskladiti: bela teksas suknja.

MASSIMO DUTTI
ZARA
BRUNELLO CUCINELLI
ASOS DESIGN

#3 A LINIJA

Među najpopularnijim modelima na koje treba obratiti pažnju je teksas midi suknja raširene siluete. Visokog ili niskog struka, sa ili bez dugmadi, ostaće uz vas i usred zime.

DIESEL
MARANT ETOILE
STRADIVARIUS

#4 SA FALTAMA I RESAMA

Za savremen i hladan dnevni izgled, teksas suknje sa izlizanim porubima su takođe odlična ideja. Od modela sa novčanikom za zatvaranje do onih od monogramskog teksasa: ove jeseni ćete u novim kolekcijama pronaći verzije za sve ukuse i stilove. Falte su ultra šik!

TOPSHOP
MARQUES’ALMEIDA
MARC JACOBS
CHLOÉ
WEEKDAY PIM

#5 PLISIRANE

A ako obično nosite plisirane midi suknje, nabavite sebi bar par modela od teksasa. Sa ili bez štikli, one su uvek velika sigurnost.

TOPSHOP
MAX MARA
GABRIELA HEARST
TOMMY HILFIGER