Za podsticanje ženskog orgazma postoji mnogo trikova koje (nažalost) malo ko zna: evo nekoliko saveta kako biste pojačali svoj užitak do n-tog stepena.

Postoje prilično jednostavne tehnike i trikovi koji pojačavaju ženski orgazam, eksponencijalno povećavajući zadovoljstvo žene.

U čemu je pravi problem? Malo ih poznaje. Pored toga, malo žena hoće da prizna da ne poznaje dovoljno svoje telo i da svesno hoće da mu se posveti, da ga što bolje upozna kako bi došle u kontakt sa samima sobom i kako bi pojačale svoj seksualni užitak.

Pročitajte i ovo: Sigurne poze za postizanje orgazma

Samo one žene koje znaju kako da istražuju sebe u dubini, upoznajući tako svaki milimetar svog tela i osluškujući želju koja ih prožima, znaju kako da se kreću. Bukvalno!

Ako još uvek ne znate pravila po kojima biste osigurali da vaš orgazam dođe brzo i intenzivno, evo konačnog vodiča.

Da biste poboljšali svoj orgazam, pre svega, morate da naučite da duboko dišete

Udahnite i izdahnite polako, duboko, akcija je koju svi znamo da radimo i kojoj uvek treba da se posvetimo u potpunosti u trenucima tokom seksualnog odnosa.

Mišići karličnog dna se opuštaju kada udišete i skupljaju se kada izdišete, povećavajući energiju u tom delu tela, a time i seksualnu želju.

Disanje je neophodno za postizanje ženskog orgazma i zato što uzrokuje jauke slične početku zadovoljstva.

Pročitajte i ovo: Vagina vam je suva kao Sahara?

I čini se da je simulacija orgazma, oponašanje i lažiranje (da) izuzetno validan trik da bi se zaista došlo do vrhunca.

Dodatni savet? Odjednom promenite ritam daha, prelazeći sa kratkog na dugi i obrnuto, bez upozorenja tela. Doživećete istinski opojni zanos.

Poljupci i ugrizi posvuda

Zvuči romantično, ali uopšte nije.

Poljubac koji prenosi žensko zadovoljstvo izuzetno je strastven, sladostrastan i energičan.

Da li se sećate takozvanih „šljiva“ koje su nam masakrirale vrat u adolescenciji? Momci. Bez nužnog ostavljanja ružnih modrica, dovoljno je da su poljupci jaki i dati sa sočnom dozom senzualnosti.

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti i lečiti cistitis

Za one koji to vole, onda se možete i delikatno uhvatiti u koštac sa ujedima: griženje kože, fokusiranje pre svega na erogene zone kao što su vrat, ramena, uši, grudi i jasno čak i ispod njih kada pređete na stvar, je garancija pojačanja libida. Ženskog.

Čak i jezik igra glavnu ulogu u ovoj igri zavođenja, pa je dobro da slobodno teče po celom njenom telu.

Woman photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Venerin breg, uvek za milovanje

Ako se nešto zove tako poetskim imenom kao što je Venerin breg, postoji dobar razlog za to. Podstaći će bilo koga da ga mazi, ljubi i dovoljno nadražuje.

Anatomski gledano, ovo je istaknuto masno tkivo smešteno u prednjem delu ženskog polnog organa, iznad stidne kosti. Ovde koža ima puno nervnih završetaka, zbog čega se ovo pokazalo kao vrlo moćna erogena zona.

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti pojavu leukoreje – belog pranja

Pored toga, to je breg u čijoj se dolini potom dešava još mnogo toga, tako da onaj ko planira da siđe u podnožje, apsolutno mora da zna i bude vrlo vešt u tome da se najpre popne na njega.

People photo created by marymarkevich - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Perineum, saveznik zadovoljstva

Ključna tačka ženskog zadovoljstva – čak i više od G tačke – je perineum. To je onaj mišić koji okružuje vaginu, uretru i anus čija je funkcija sprečavanje mokrenja.

Što je zategnutiji, to će više omogućiti zadržavanje mokraće, ali i zatezanje penisa tokom odnosa, dajući mnogo intenzivnije senzacije (i njoj i njemu koji će osećati čvršći i energičniji stisak).

Pročitajte i ovo: Kako da zategnete vaginalne mišiće

Dakle, vežbe za stezanje i opuštanje mišića koji jačaju perineum, čineći ga jačim i efikasnijim, ne preporučuju se samo onima koji imaju problema sa inkontinencijom, već i onima koji traže sjajan seks.

Postoje čuvene Kegelove vežbe koje daju lepo pojačanje vaginalnih mišića (znam šta radite u ovom trenutku!).

Ili pomoć možete dobiti od seks igračaka: vibratori čine da se međica nehotice steže, pa se pokazuju kao izvrsni lični treneri seksualne gimnastike. Nabavite (bar) jedan!

Napravite pauzu u pravo vreme

Zaustavljanje odnosa ponekad može biti odgovor. Čak i ako se čini nedoslednim, to je često slučaj.

Pokušajte da zaustavite sve stimuluse neposredno pre orgazma i sačekajte nekoliko sekundi, čak i minut.

Pročitajte i ovo: Mitovi i predrasude o ženskom orgazmu

Posle najviše 60 sekundi nastavite tamo gde ste stali i čim ponovo budete vrlo blizu vrhunca toliko da hoćete da eksplodirate od zadovoljstva … ponovite ovo “mučenje”, sve dok ne bude nepodnošljivo.

Time će orgazam koji ćete dobiti biti još intenzivniji i vatreniji, pa će ovo slatko mučenje biti vredno toga.

Nastavite da se krećete

Mnoge žene se smrznu kad treba da dostignu vrhunac, oh, da! Iznenada se zaustavljaju, naprežući i skupljajući sve mišiće u telu.

Ako želite da poboljšate kvalitet i količinu „seksi radosti“, nemojte to da radite.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – upotrebite usta – tehnika ”Gospođa usisivač”

Naprotiv, krećite se što je više moguće jer će na taj način stimulacija biti mnogo intenzivnija.

Poželjni su oscilatorni pokreti karlice i trupa, napred i nazad.

Jedini trik za poboljšanje užitka koji uključuje imobilizaciju je gore pomenuti, odnosno, zaustavite se na trenutak stezanjem mišića, a zatim ih opustite i nastavite.

Stimulišite čulo mirisa

Ako se zove “senzualnost”, to znači da uključuje u pogon svih pet čula, zar ne? Jedno od najmoćnijih zadovoljstava između čaršava je čulo mirisa.

Mirišite svog partnera bez inhibicija, istražujući njegovo telo nadaleko i naširoko, pozovite ga da učini isto sa vama.

Rafinirajte nozdrve, istovremeno primećujući i vaše mirise, shvatićete da kada se uzbudite izlučujete zaista intenzivan buket feromona.

Pročitajte i ovo: Da li ste za seks u troje?

Sve ovo će poboljšati vrenje krvi u paru. Zatim su tu neki afrodizijački mirisi, poput esencijalnog ulja ylang-ylanga (koje opušta i priprema vas za užitak) i sandalovine (koja izaziva ludu euforiju). Širite ove esencije u toplim sobama i imaćete više saveznika za postizanje intenzivnog orgazma.

Love photo created by master1305 - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Dvostruka stimulacija, za dvostruko zadovoljstvo

Da li ste ikada primetili da neke pozicije izazivaju veće zadovoljstvo? To je zato što se istovremeno stimulišu i vagina i klitoris.

Ako misionarski i stojeći položaj daju značajan podsticaj, takozvani pseći položaj umesto toga ne stimuliše klitoris jer ne izaziva kontakt između njega i penisa.

Pročitajte i ovo: Šta sve može da krene naopako pri seksualnom odnosu u troje

Zato ga zamolite da zauzme stimulativnije položaje za vas ili … savetujte mu da koristi ruke za dvostruku stimulaciju u slučaju da to već nije učinjeno pokretima karlice.

Totalno uklanjanje dlaka, o da!

Ako želite da izludite svog partner ai sami poludite od zadovoljstva, odmah pozovite kozmetičarku i zakažite brazilsku depilaciju.

Potpuno uklanjanje dlačica sa stidnih puteva siguran je način za uvećanje seksualnog uživanja, počevši od vašeg.

Pročitajte i ovo: Šta bi muškarci trebalo da znaju o seksu tokom menstruacije

Gola koža bez dlaka je osetljivija na dodir. Ergo, milovanje, poljupci i prodor biće mnogo, mnogo, mnogo prijatniji i intenzivniji.

Uz to, osećaćete se neverovatno seksi i ležerno, što će ići oboma u korist.

Woman photo created by standret - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Topla kupka

Osim što je vrlo senzualna, prijatna topla kupka opušta mišiće (uključujući i vaginu) i čini vas opuštenijimi prijemčivijim za čin prodiranja. I psihički i fizički.

Povećavanje telesne toplote pomaže u ublažavanju kontrakcija, olakšavajući intimnost.

Pročitajte i ovo: Kako doći do Tantričkog seksa i zašto nam je on potreban

Ako nemate vremena za kupanje, odlučite se za toplu, mokru rukavicu kojom ćete prekriti (utopliti) vaginu.

Termofor sa toplom vodom takođe može da bude dobra ideja na papiru, ali ima malo ukus gripa ili menstrualnog bola, pa je zapravo neseksi.

Snow photo created by gpointstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Koristite seks igračke

Na kraju, ali ne najmanje važno, seks igračke. Vibratore i sve ostalo u ponudi (a mnogo je toga, na vama je da odaberete za sebe što vam se sviđa i godi) treba dočekati raširenih ruku, i kada sami masturbirate, kao i u krevetu s vašim partnerom.

Pročitajte i ovo: VAGINIZAM, kad od bolova ne mogu ni tampon da stavim

U svakom slučaju, to uopšte neće biti treći učesnik (nemojte da se plašite), već naprotiv: obradovaće vas oboje i dodati zanimljivu i intrigantnu komponentu u vezu.

Seks „igračke“ u stvari odmah prizivaju zaigranu dimenziju, onu koju nikada ne bi trebalo izostaviti u krevetu.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Grleni kegeli

Ako ih koristite kada ste sami, međutim, strateški su saveznik za ogromnu dozu samozadovoljstva, za dodatnu stimulaciju, a takođe i za jačanje karličnog dna i perineuma, dva saveznika (ako su dobro zategnuta) orgazma sa velikim slovom O. Upravo suprotno: sa OHHH!