Kada ste napravili aromatično ulje za erotsku masažu prema receptima aromaterapeuta koje smo vam dali u prethodnom članku, sledeći korak je sama masaža.

Počnite od stopala. Ili još bolje, napravite kupku za stopala, divnu, mirisnu, sipajte u šolju mleka kašiku ulja badema i 5-10 kapi etarskog ulja sandala ili Ylang –  ylanga.

Snežana Jović, farmaceutkinja i aromaterapeutkinja

Onda krenite sa masažom tabana, posebno gornjeg dela stopala ispod prstiju, i gležnjeva koje masirate u smeru kazaljke na satu – oni su posebno osetljivi.

Pročitajte i ovo: Šta bi muškarci trebalo da znaju o pružanju oralnog seksa ženama

Posle toga se setite pesme “Dodirni mi kolena”.

Unutrašnjost kolena je dosta inervisana nervima, osetljiva, zato budite blagi. Odatle krenite uz bedra obavijajućim pokretima do zadnjice.

Masaža donjeg dela leđa, iznad zadnjice, u malim krugovima prema bokovima.

Pročitajte i ovo: Napravite sami etarsko ulje za erotsku masažu prema receptima aromaterapeuta

Vrat i glavu možete da masirate pre i posle odnosa. Malim kružnim pokretima od dna vrata, prema ušima i iza ušiju, do vrha glave, gnječite i povlačite kosu.

To su ideje da započnete igru. I da je nastavite, praktikujete što češće.

Pročitajte i ovo: Kako da zategnete vaginalne mišiće

Zapamtite da je najviše što jedni drugima pružamo zapravo vreme. Naravno, uvek može lepše i bolje, a najlepše je uz aromaterapiju.

Dok gledate televiziju, ne živite svoj život nego neki tuđi. Stoga, mnogo bolje bi bilo da se posvetite sebi i voljenoj osobi, i uživajte u životu.