Nema sumnje: ove jeseni dvobojne mokasine će biti u modi. Evo vrhunskih modela koje ćete takođe želeti da imate.

Klasičan stil, elegancija bez premca: to su dvobojne mokasine, novi trend za jesen-zimu 2023-2024 (ovde ćete naći sve modne trendove sa modnih revija na koje treba da obratite pažnju) koji imaju sve što je potrebno da učine da izgubimo razum i latimo se novčanika.

Sećate se peni mokasina, kultne crno-bele obuće koju su američki studenti nosili 1950-ih?

To je model na koji treba obratiti pažnju u narednim nedeljama. Zvanično ponovo u centru pažnje, u stvari, ove sezone ćemo ih viđati skoro svuda.

GUCCI, NET-A-PORTER.COM

Već na nogama slavnih i trendseterki, nekoliko modnih brendova je ponovo lansiralo dvobojne mokasine, koji su ih ponovo u modernom ključu za jesen.

A novi modeli, koji će biti izabrani za kreiranje novog preppi stilskog izgleda ili za kombinovanje čak i samo sa farmerkama, pripremaju se da ostanu pored nas još neko vreme.

Crno-beli predlozi vladaju, ali uveravamo vas: gledajući nove kolekcije FV23 sigurno ćete naići i na druge varijante, dostupne u smelim ili svetlim bojama.

Mi ih, međutim, ludo volimo u crno-beloj verziji i zato smo već odabrali modele za koje bismo želeli da napravimo mesta u našem stalku za cipele!

Od onih od glatke ili lakirane kože do onih sa debelim đonom: evo izbora dvobojnih mokasina koje ove jeseni apsolutno nećete želeti da propustite.

SEBAGO, sebago.com
MANGO, shop.mango.com
BRONX,zalando.it
GH.BASS, ghbass-eu.com
ZARA, ZARA.COM
LAZZARI, lazzarionline.com
MIU MIU, miumiu.com