Odeća za predstojeću sezonu jesen – zima obojena je prefinjenim, pastelnim nijansama, tako da će svetlo plava biti u velikoj meri prisutna u svakodnevnom izgledu svih zaljubljenica u modu i vernih pratilaca aktuelnih modnih trendova.

Naime, bez problema mogli bismo da kažemo da ove sezone “Svetlo plava je nova crna”! Ova elegantna i delikatna gradacija biće jedna od vodećih nijansi ove modne sezone jesen-zima i ima sve dobre razloge da postane ključna boja naše garderobe.

Burberry, net-a-porter.com

Obično tokom hladnih meseci preferiramo intenzivne i odlučne boje, ali ove godine sa svetlo plavim tonovima, koji se pripremaju da ukradu scenu klasičnim, zimskim nijansama i ogrnu nas od glave do pete svojim nežnim tonovima, kao zaljubljenim zagrljajima, od sad pa do kraja sezone, rekli bismo da imamo sasvim šik alternativu na raspolaganju!

Izuzetno delikatna nijansa, koja uliva mir i spokoj, idealna je boja na elegantnoj odeći, kao i za poslovni izgled i sve zvanične prilike, koje zahtevaju odevanje po bon tonu. Bez problema možete je nositi u svim prilikama. Odlično se kombinuje sa klasičnom teget plavom, crnom i sivom, ali savršeno izgleda i u kombinaciji sa belom! A tek ljubičastom!

Da li ste spremni da nosite svetlo plavo od svitanja do sumraka? Ako je vaš odgovor potvrdan, nemamo više vremena za gubljenje! Evo inspiracije za kupovinu!

Carven, net-a-porter.com
CO, farfetch.com
Dinosaur Designs, net-a-porter.com
House of Holland, net-a-porter.com
Jimmy Choo, mytheresa.com
Kalita, net-a-porter.com
Marni, net-a-porter.com
MCQ Alexander McQueen, net-a-porter.com
Miu Miu, net-a-porter.com
Nicholas Kirkwood, net-a-porter.com
Stella McCartney, net-a-porter.com
Stuart Witzman, net-a-porter.com
The Row, net-a-porter.com