Sinoć je u Dolbi teatru u Holivudu ispisana istorija.

Film “Sve u isto vreme” ubedljivi pobednik i dobitnik nagrade Oskar za najbolji film, kao i dobitnik još šest zlatnih statua, među kojima i Oskar za najbolju režiju i Oskar za najbolju glumicu postao je najnagrađivanije ostavrenje u istoriji filma, sa ukupno 158. osvojenih nagrada, od strane različitih organizacija.

Ispisana istorija i dominacija filma “Sve u isto vreme” tokom sinoćne dodele veliki je uspeh i za kompaniju MCF MegaCom Film koja je još početkom prošle, 2022. godine unapred prepoznala kvalitet i učinak filma i tada otkupila prava za domaću distribuciju.

Sinoć, na 95. svečanoj dodeli nagrade Oskar ispisana je istorija u dva segmenta. Film “Sve u isto vreme” doživeo je veliki uspeh osvojivši sedam nagrada Oskar, među kojima i onu u kategoriji za najbolji film, kao i nagradu Oskar za najbolju režiju koja je pripala dvojcu Danijelu Kvanu i Danijelu Šejnertu. Nagrada za najbolju glumicu pripala je Mišel Jeo čime je ona postala prva azijska glumica koja je osvojila nagardu Oskar u kategoriji za najbolju glumicu.

Još jedna ispisana stranica istorije zabežena je na sinoćnoj popularnij dodeli nagrade Oskar.

SVE U ISTO VREME postao je sada film sa ukupno 158 osvojenih  nagrada od strane različitih organizacija, a da je reč o velikom uspehu govori i činjenica da je ovu impozantnu brojku stekao samo u toku jedne godine prikazivanja u bioskopima.

Ovim rekordom Sve u isto vreme nadmašilo je ostvarenje “Gospodar prstenova: Povratak kralja” koje je ukupno osvojilo 101. veliko priznanje i to tokom proteklih dvadeset godina.

Ispisana istorija i dominacija filma “Sve u isto vreme” tokom sinoćne dodele veliki je uspeh i za kompaniju MCF MegaCom Film koja je, još početkom prošle, 2022. godine, unapred prepoznala kvalitet i učinak filma i tada otkupila prava za domaću distribuciju.

Povodom velikog uspeha filma i osvojenih sedam nagradi Oskar, “Sve u isto vreme” prikazivaće se u bioskopu MTS Dvorana od četvrtka 16. marta, punih sedam dana.

Podsetimo, film je prikazan krajem aprila prošle godine u bioskopima kada je publiku intrigirao svojom pričom o starijoj kineskoj imigrantkinji koja je uvučena u nezamislivu avanturu u kojoj sama pokušava da spasi svet istražujući paralelne univerzume u kojima se sreće sa životnim putanjama.

Dok Evelin (Mišel Jeo) pokušava da prođe kroz poresku reviziju perionice veša koju vodi njena porodica, njen suprug Vejmond (Ke Hjuj Kvan) je obaveštava da na svetu postoje beskonačne mogućnosti. Počinje da preskače iz jedne vremenske realnosti u drugu, od jedne ličnosti do druge, otkrivajući usput da je njihova ćerka Džoj (Stefani Hsu) takođe zla sila poznata kao Džobu Tobeki koju moraju da pobede.

U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER FILMA!