Postoji mnogo glumaca koji bi mogli, a i koji bi voleli, da igraju 007, kada se Daniel Craig povuče iz uloge koju, kako kaže, prezire – Tom Hardi, Michael Fassbender, Tom Hiddleston, David Oielovo. Čak i Henri Cavill misli da ima ono što je potrebno.

Ali postoji samo jedan glumac koji bi trebalo da bude sledeći James Bond, a to je Idris Elba.

Idris Elba vs Daniel Craig / Instagram

Bilo je nekih natezanja, povuci, potegni, na temu Elbe kao Bonda. Počelo je u 2014. godini, kada su neka elektronska pisma objavljena, tokom masivnog hakerskog napada na kompaniju Sony, otkrila da je ko-predsedavajući tadašnjeg studija, Ami Pascal, rekao kolegi: “Idris bi trebalo da bude sledeći Bond”. A poslednjih nekoliko godina, Elba strogo tvrdi da neće igrati James Bonda. Zapravo, on misli da bi sledeći Bond trebalo da bude žena (možda bismo mogli da predložimo Thandie Newton ili Naomie Harris?).

Sada, prema najnovijim izjavama, sve ukazuje na to da producenti Jamesa Bonda počinju da naginju prema ideji Elbe, koji bi preuzeo ulogu.

Kako Independent izveštava: Reditelj Antoine Fukua otkrio je detalje razgovora sa producentkinjom Bonda, Barbarom Broccoli, u kojem je ona rekla “vreme je” da nebeli glumac preuzme legendarnu ulogu. Fukua je sa Barbarom razgovarao o tome ko bi mogao da bude sledeći Bond, koja je, kako je rekao, sigurna da će se taj progresivni potez i “dogoditi na kraju”, navodeći Idrisa Elbu kao prvog u nizu za ulogu Bonda.

To nije mnogo, ali je dobar znak da producenti Bonda barem naginju u pravom smeru. Međutim, ono što je interesantno jeste da kada je reč o Bondu, Elba stalno ponavlja da ga niko ne uzima u obzir za ulogu. Međutim, najnovije izjave ljudi zaduženih za produkciju Bonda, koje su otišle u javnost, svakako menjaju stvari.

A za koga vi navijate?