Dragi Strelčevi,

Nova 2022. godina vam na polju posla počinje sa retrogradnim Merkurom od sredine januara do prve dekade februara, što će vas usmeriti ka rešavanju svega što niste stigli da dovršite na vreme prethodne godine. Nove projekte ćete pokrenuti u martu.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Imaćete dinamične sastanke i pregovore i bićete često u pokretu. Vaše rukovodeće i organizacione sposobnosti će doći do punog izražaja.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Uspeh vas očekuje u menadžmentu, oblastima komunikacije, saobraćaja i trgovine, a imaćete uspeha i u dizajnu.

Tokom maja i juna ćete uspeti da se probijete na polju javnosti i da uvećate vašu popularnost. Ulazićete u nova poslovna partnerstva i sklapaćete ove ugovore.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

U sve to ćete uložiti mnogo truda i neke projekte ćete više puta pokušavati da pokrenete dok konačno ne budete uspeli. Potrebno je da pripazite na ono što ne možete jasno da sagledate i da se čuvate spletki.

Potpuno pomračenje Meseca u znaku Bika sredinom maja će vam doneti teškoće ako se bavite uslugama. Doći će do teške atmosfere na vašem radnom mestu i firmi.

Jul će vam biti pogodan za odlazak na odmor.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Avgust će biti prilično dinamičan i pružiće vam se mogućnost da ostvarite napredak na polju karijere. Uspeh u poslovima koji se odnose na oblasti koje su za vas nove i gde koristite nove radne metode doneće vam veliku zaradu.

Tokom oktobra ćete imati otežanu saradnju i bićete primorani da se više oslanjate na sebe, što će vas usporavati. Neke obaveze ćete biti primorani da odložite i posle da ih nadoknađujete.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Od novembra do kraja godine ćete trebati da se prilagođavate tržišnim kretanjima. U odnosima sa poslovnim partnerima ćete trebati da pravite kompromise jer ćete nailaziti na neslaganja oko nekih segmenta vezanih za zajedničke projekte.

Zbog velikog priliva raznih obaveza biće vam teško da se organizujete.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da se zaposle tokom marta, juna, avgusta i novembra. Imaćete povoljne ponude u oblastima saobraćaja, IT sektora, arhitekture, projektovanja i dizajna.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Technology photo created by rawpixel.com - www.freepik.com
Foto Rawpixel, Freepik.com

Ljubav

Ako ste u vezi:

Sredinom januara ćete biti u prilici da uvidite šta je izazivalo nesuglasice između vas i voljene osobe i da to ispravite, čime ćete vašu vezu osvežiti i uneti kvalitetne promene.

Pročitajte i ovo: SATURN KVADRAT URAN, snažna napetost zbog sukoba osećanja odgovornosti i nezavisnosti

Tokom marta ćete imati mnogo ideja kako da vašu vezu podignete na viši nivo, a vaši predlozi će biti prihvaćeni od vašeg partnera. Maj i jun vam donose najviše uživanja i zabave u vezi.

Druga polovina jula i avgust su vam pogodni za odlazak na zajedničko putovanje koje će vam omogućiti da se opustite, zabavite i poboljšate međusobnu bliskost.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Tokom septembra i oktobra ćete uspeti da ostvarite važne zajedničke ciljeve. Izbegavajte da bilo šta tajite od partnera. Pomračenje Sunca u oktobru doneće vam sumnje i manjak poverenja.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako ste slobodni:

Povoljan period kada biste mogli upoznati osobu koja će odgovarati vašim potrebama na emotivnom polju biće početkom proleća, tokom marta. Obratite pažnju na osobu punu predloga, inicijative, komunikativnu, u pokretu, inteligentnu.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Do sredine godine ćete ući u skladnu emotivnu vezu koja će biti puna doživljaja i novih iskustava, uz emotivno slaganje i intimu koja će biti iznad očekivanja. Na teškoće ćete nailaziti od oktobra do kraja godine, kada nije vreme za novu vezu.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Nešto stariji Strelci će preko poslovnih aktivnosti upoznati osobu koja će ih privući, a koja ima slična interesovanja i ciljeve.

Privlačnost će biti jaka i obostrana i lako ćete ući u vezu nakon kraćeg upoznavanja. Slagaćete se u svemu.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Zdravlje

Prva polovina 2022 godine će vam biti uglavnom povoljna po pitanju zdravlja. Važno je da izbegavate preterane napore i da praktikujete zdrav život i zdravu ishranu. Manje smetnje su moguće sa cirkulacijom, a bićete skloni i meteoropatskim smetnjama.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Drugi deo godine će vam zdravlje biti promenljivo. Bićete podložni pojačanom stresu i upali grla.

Vaša ishrana bi trebalo da bude najvećim delom bazna, kako biste uspostavili potrebnu ravnotežu u organizmu.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Od voća jedite mandarine, ananas, lubenice, maline, jabuke, kajsije, kupine i kivi.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Od voća jedite sočivo, crni luk, grašak, brokoli, šargarepu i kelerabu. Pijte mineralnu vodu. Od dodataka koristite morske alge i đumbir. Meso i mleko uzimajte umereno.

Srećni brojevi: 4, 9, 16, 20, 24