Nova 2021. godina vam počinje sa napetim aspektima.

Mars će praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam otežati pregovore oko novih velikih i dugoročnih projekata, a na teškoće ćete nailaziti i na polju saobraćaja i trgovine. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i dovešće do neočekivanog zastoja i raznih teškoća u vašem pokušaju da proširite ponudu vaših usluga.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite javnim poslovima, pravom, reklamnim uslugama i advokaturom.

Tokom februara ćete uspeti da pokrenete nove pregovore i imaćete više uspeha u sklapanju sporazuma i dogovora.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Saturn će praviti kvadrat sa Uranom i dodatno će otežavati vaše napore na pokretanju novih usluga.

Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa radnim kolegama ali i na polju zdravstva ako ste zaposleni u tom sektoru.

Merkur koji vlada vašim poljem posla će u martu prolaziti kroz znak Riba gde je u izgonu, što će vam otežavati da na vreme obavite prioritetne radne zadatke.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

April i maj će vam biti povoljni za rešavanje teškoća na polju usluga i konačno ćete uspeti da ostvarite napredak i planirane ciljeve.

Lunarna eklipsa krajem maja u vašem znaku će vam doneti zastoje na polju platnog prometa, dok će Solarna eklipsa u Blizancima u junu dovesti do prekida jednog važnog partnerstva na vašu štetu.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Tokom juna i jula će Mars, Venera, Saturn i Uran ući u T-kvadrat, što će vam doneti nove teškoće na polju usluga, komunikacija, trgovine i saobraćaja. Izostaće podrška koju ste očekivali od institucija i stručnih lica.

Od avgusta će doći do poboljšanja i uspećete da do sredine novembra ostvarite napredak u svim važnim oblastima, što će poboljšati vaše finansije, a može vam doneti i napredak u karijeri.

Pročitajte i ovo: Sve o Velikoj konjunkciji JUPITERA i SATURNA u VODOLIJI 21. decembra 2020. godine

Tokom decembra Solarna eklipsa u vašem znaku mogla bi dovesti do pada sa položaja. Izbegavajte rizike.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da se zaposle tokom aprila, maja, avgusta, septembra i oktobra. Najviše izgleda za novi posao imaćete u oblastima javnosti, industrije, trgovine i u IT sektoru.

Ako ste u vezi, tokom februara, juna i oktobra nailazićete na nesporazume u komunikaciji i dogovorima sa partnerom.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop za 2021. godinu

Ono što niste rešavali na vreme u vašem odnosu, neizgovorene reči, neostvareni zajednički planovi, zahtevaće od vas doista strpljenja i dobre volje kako vaš odnos ne bi trpeo previše. Najvažnije će biti da nađete način da odgovorite na partnerove potrebe.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop za 2021. godinu

Maj, avgust i decembar će biti meseci kada ćete moći da postignete najviše sklada u emotivnoj vezi i kada ćete uspeti da ostvarite važne zajedničke ciljeve.

Uživaćete u zajedničkim putovanjima. Ostali periodi u godini će vam doneti prijatne i opuštajuće intimne trenutke uz voljenu osobu. Jedno drugome ćete davati pozitivne podsticaje i pokazaćete više inicijative.

Ako ste slobodni, period od januara do sredine aprila vam nije naklonjen za ulazak u novu emotivnu vezu.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop za 2021. godinu

Privući će vas osoba koja je puna ideja ali nećete moći da se razumete i da se emotivno povežete. Maj vam donosi kratku ali lepu avanturu.

U junu će doći do susreta sa bivšim partnerom koji će želeti da vam se vrati ali bi bilo najbolje da na to ne pristanete.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop za 2021. godinu

Avgust vam je najbolji mesec u godini za ulazak u novu vezu. U vaš život će ući osoba koja će vas iskreno voleti i učiniti vas srećnim.

Nešto stariji Strelci će biti često na mestima gde mogu da upoznaju osobu sa kojom bi mogli da se slože i započnu skladnu vezu.

Najviše sreće imaće tokom septembra kada će preko zajedničkog prijatelja upoznati budućeg emotivnog partnera.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop za 2021. godinu

Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno, uz samo povremene lakše smetnje poput prehlade i hormonskog disbalansa. Potrebno je da održavate zdravlje fizičkim vežbama i redovnim odmorom.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop za 2021. godinu

Od juna ćete imati osetljiv disajni i probavni sistem. Potrebno je da boravite u prirodi, na čistom vazduhu i da se zdravo hranite. Krajem godine moguće su migrene.

Lako probavljive namirnice su vam neophodne u narednih godinu dana. Izbegavajte ili bar znatno umanjite unos jako začinjenih, pečenih na ulju i konzerviranih namirnica.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop za 2021. godinu

Ribu i morske plodove jedite bar jednom nedeljno, dok meso jedite samo kuvano na pari i uglavnom pileće. Uzimajte što više svežeg i sezonskog voća i povrća. Potreban vam je magnezijum.

Srećni brojevi: 2, 8, 15, 21, 24