Nešto za začiniti strast u krevetu!

Ako ste u dugoj vezi, sasvim je moguće da će se rutina postepeno uspostaviti sa vašim partnerom ispod čaršava. Što nije iznenađujuće, jer što više imate seks sa nekim, to se više upoznajete sa njegovim telom, njegovim uzbuđenjima, njihovim erogenim zonama, njihovim fantazijama…

Što može biti veoma pozitivno, jer vam omogućava da tačno znate kako da dovesti ga/nju do orgazma. Ali, u isto vreme, to može biti i frustrirajuće zbog donekle predvidljive strane stvari koje dolaze na svoje mesto. Da bi to popravio, sajt Refinery29 pronašao je pet nevaljalih novih načina da drugačije uživate u seksu.

Image by standret on Freepik

Da Ne Možda

I vi i vaš partner ćete morati da napravite listu privlačnih seksualnih aktivnosti. Od analnog seksa do igranja uloga, ropstva ili čak prljavih priča… Budite kreativni! Zatim možete da zamenite svoje liste i označite „da“, „ne“ ili „možda“ pored svake aktivnosti da biste svom značajnom drugom dali do znanja da li biste bili voljni da isprobate svaku igru koju je vaš partner naveo. Imamo čak i početnu listu za vas ovde.

Image by wayhomestudio on Freepik

Tajmer

Možda ćete biti iznenađeni kako usporavanje i fokusiranje na predigru može da promeni vaš seksualni život. Produžujući svoje sesije predigre i uživajući u svakom dodiru, možete izgraditi sve vrste seksi napetosti pre nego što pređete na seks. Verovatno ćete biti toliko zahvaćeni žarom trenutka da ćete zaboraviti na penetraciju (na kraju krajeva, penetracija nije preduslov za dobar seks).

„Pokrenite tajmer i prihvatite da nema prodiranja dok tajmer ne istekne“, kaže Danijel Fima, suosnivač kompanije Velvet Co. „Očekivanje je vredno toga. Bolje je ako koristite nasumični tajmer i podesite ga između 10 i 20 minuta. Da idete još dalje, ne dirajte se, samo se zadirkujte perom. »

Image by lookstudio on Freepik
Image by lookstudio on Freepik

Svaki put novo mesto

Naravno, nema ništa udobnije od kreveta. Ali, postoji mnogo drugih mesta za kreativnost. Kada, u vodi, javna mesta van vidokruga… Izbor je širok. Osećajte se inspirisanim! Ponekad je promena ambijenta sve što je potrebno da promenite rutinu, iako nećete toliko promeniti način na koji vodite ljubav, imate seks.

„Uradite to svaki put kada imate seks na drugom mestu i u drugačijoj pozi“, kaže Danijel Fima. „Svako od partnera mora svaki put da pronađe neku drugu lokaciju. Uskoro ćete dotaknuti svaki komad nameštaja u svom stanu na nov i uzbudljiv način. A pritom, i dobro se zabaviti. »

Image by prostooleh on Freepik

Odustanite od kontrole

Korišćenje seksualnih igračaka sa svojim partnerom je jednostavan način da pojačate vrelinu i doživite još prijatnije senzacije tokom seksa. A ako imate igračku koja se može kontrolisati na daljinu, stavite je u funkciju! Pustite partnera da preuzme punu kontrolu nad vašim zadovoljstvom, pazeći, naravno, da unapred postavite granice i sigurne reči.

„Imate li neke seksualne igračke?“ Dajte naređenja svom partneru“, objašnjava specijalista. „Najbolje je da svaka osoba ima igračku koju može da koristi… Da li imate više seksualnih igračaka? Izaberite one koje ćete koristiti sa povezom na očima da bi stvari bile zanimljive. »