Dok sa jedne strane, bujno poprsje izaziva divljenje i zavist, sa druge donosi velike muke za ponosnu vlasnicu istog.

Problema sa kojima se suočavaju takve žene je mnogo, ali ovog puta fokusiraćmo se na oblačenje, jer veliki izazovi u tom grmu se kriju i vrebaju da odvedu u propast. A sigurno ne želite da izgledate vulgarno i da u vas upiru prstom.

Od toga kako pronaći najbolji mogući izrez oko vrata, do toga kako istaći svoje obline, kroz najbolja izdanja svetski poznatih zvezda.

Pročitajte i ovo: Modni hit jeseni – kožna jakna u obliku blejzera

Za početak, uvrstite u svoju garderobu odeću na preklop.

Bez obzira na to da li se radi o bluzi, haljini, jakni, mantilu ili kaputu, modeli na preklop savršeno odgovaraju ženama sa bujnim poprsjem jer mogu prikladno da pokriju sve što je potrebno, kao i da istaknu najbolje strane siluete.

Pročitajte i ovo: Otkrijte nove modele i načine nošenja pruga ove jeseni i zime

Visoko, uz vrat zatvorene kragne, sa suptilnim prorezom savršeno prustaju ženam sa velikim grudima, naročito, kada je potrebno da sakrijete, takozvani, razdeljak.

Ukoliko pored velikih grudi imate tanak struk, vredi da ga istaknete, da ne biste izgledali kao vreća krompira. Kaiš u struku ili prikladan korset, koji je pravi modni hit ove sezone, odličan je izbor za vas.

Pročitajte i ovo: Rascvetajte jesen cvetnim haljinama u stilu Kejt Midlton

Nemojte da bežite od cvetnih dezena i jakih boja!

Naprotiv! Možda vam deluje da će silno cveće na vama da učini samo da izgledate još krupnije ali ne mora da bude tako. Pamela Anderson, na slici, potvrđuje da to nije tako. Uz pravi kroj haljine, izgledaćete sjajno i elegantno.

Pročitajte i ovo: Najbolji modeli ženskih zimskih kaputa

Ukoliko vam je cela figura vitka, a samo je poprsje veliko, fokusiranje na struk uvek pali da se skrene pažnja sa jednog na drugo. Otkrijte stomak, neka vaša dijafragma sevne i ugleda svetlo dana.

Sa drug strane, gola ramena uvek su dobar izbor za žene sa velikim grudima. Savršeno vam pristaje ta izrez.

Pročitajte i ovo: Osvežite svoju garderobu sa par upečatljivih detalja

Samo nemojte da dopustite da vam je košulja razdrljena, da se košulja na kopčanje pretvori u bojno, minsko polje. Nema ničeg neurednijeg od toga. Košulja, bluza, bilo šta na kopčanje treba da je vaše veličine, čak i malo veća, i da razmak između zakopčane dugmadi ne ugleda svetlost dana. Ukoliko ne možete da nađete da kupite prikladan broj i model, nađite krojačicu koja će vam sašiti savršenu bluzu i košulju.

Pročitajte i ovo: Obrni igricu uskom suknjom koja nikad nije bila seksipilnija

Za vas je najbolja opcija uvek okrugli izrez oko vrata! Naglašava sve najbolje od vašeg dekoltea.

Pročitajte i ovo: Zima kuca na vrata – Najbolji modeli ženskih zimskih čizama

Ugledajte se na Suzan Sarandon i paradirajte do mile volje sa vašim dekolteom, bez obzira na to koliko vam je leta. Njoj je 70 i izgleda zadivljujuće zanosno! Nemojte da se plašite i povlačite u sebe. Od toga samo krivu kičmu možete da dobijete još od mladih dana. Ako nemate ideju kakvu haljinu za sebe da nabavite za neku svečanu priliku, kopirajte model Suzanine haljine, ne možete da omanete.