Dolce&Gabbana i Smeg još jednom su se udružili i napravili najlepše kućne aparate, sicilijanskog šmeka, da biste se lakše i brže zaljubili u kuhinju i kuvanje!

Upravo ste stigli na mesto gde se sicilijanske vrednosti susreću sa umetničkom tehnologijom #DGSICILYISMYLOVE

Foto DG

Dolce&Gabbana i Smeg pridružili su se kreativnim snagama na stvaranju Sicilija je moja ljubav, dela izvornog projekta Made in Italy, koji okuplja stručnjake iz sveta visoke mode i dizajna kako bi zajedno stvorili jedinstvene kućne aparate koji otkrivaju pravu italijansku priču.

Foto DG

Sledeći prošlogodišnji uspeh, kada su se SMEG i Dolce&Gabbana bili udružili povodom realizacije 100 jedinstvenih frižidera ručno obojenih, ove godine saradnja je bila usredsređena na manje kućne aparate, poput, tostera, sokovnika, cediljke za citruse, aparata za kafu, ketlera, blendera, miksera, štapnog i ručnog.

Foto DG

Svi ovi proizvodi ukrašeni su reflektivnim interpretacijama sicilijanskog folklora. Limuni, šljiva, kruške i svetle, crvene trešnje samo su odabir sicilijanskih ukrasa koji su uokvireni trouglastim motivima poznatim kao crocchi, koji ukrašavaju ove male uređaje. Zajedno s Crocchi, uređaji su prekriveni nežnim cvetnim motivima i slikama veličanstvene Etne, okruženim ukrasnim frezijama i akantusnim lišćem. Sve te teme i ukrasni simboli su, u suštini, povezani sa Sicilijom i važnim aspektima estetike modnog dvojca Domenika Dolćea i Stefana Gabane.

Foto DG

Hrana, tipični proizvodi južne Italije i njihovi recepti tradicionalnih jela su snaga koja vuče i do koje će se srce i duša uvek vraćati, bez obzira na povezanost dve kuće, s različitim kreativnim sektorima, vežu ih snažne vrednosti marke Made in Italy, što rezultuje strastima i dubokom kreativnošću.

Foto DG

Dakle, na kraju, pitanje je mogu li se kupiti kuhinjski aparati umesto umetničkih dela? Smeg i D&G poručuju da mogu, kao što su to upravo uradili i svi posetioci Sajma kućnih aparata u Milanu, na štandu #DGSicilyismyLove.

Foto DG
Foto DG
Foto DG
Foto DG
Foto DG
Foto DG